PSVR 2 показан в реалния живот за първи път

Съдържание:

PSVR 2 показан в реалния живот за първи път
PSVR 2 показан в реалния живот за първи път
Anonim

Американското студио Bit Planet Games сподели снимка на PSVR 2 в Twitter в сряда вечерта, питайки „Познайте какво предстои в PSVR 2?“. Студиото вероятно е показало или разкрило нещо, което Sony все още няма право да прави, тъй като снимката изчезна от канала в Twitter не след дълго и беше заменена от стари кадри. За щастие, междувременно вече бяха направени достатъчно екранни снимки.

Изглежда, че няма много новини на снимката, но това е първият път, когато виждаме устройството „на живо“. Преди това Sony показваше само рекламни изображения.

Sony е пестелив с новини за PSVR 2. Японският производител обяви само малко нова информация, тъй като спецификациите бяха официално споделени по-рано тази година. За съжаление, Sony все още пази информацията, която много фенове чакат, датата на пускане на PlayStation VR 2.

Много игри за PSVR 2

Това, което издателят наскоро пусна по-късно, е разкритието, че можем веднага да очакваме много игри с пускането на VR очилата. В крайна сметка искате да се разхождате във виртуални светове, когато PSVR 2 най-накрая е на пазара. Според Sony при пускането на пазара ще има „повече от двадесет заглавия, които могат да се играят“.

Една от игрите, които почти със сигурност можем да очакваме при стартирането, е Horizon Call of the Mountain, VR играта, която се развива в света на Horizon Forbidden West и Zero Dawn. Играта беше представена на CES 2022.

Препоръчано: