Call of Duty Modern Warfare 2 получава изключителен режим PSVR 2

Съдържание:

Call of Duty Modern Warfare 2 получава изключителен режим PSVR 2
Call of Duty Modern Warfare 2 получава изключителен режим PSVR 2
Anonim

През годините Activision Blizzard и Sony работят в тясно сътрудничество, когато става въпрос за ексклузивно съдържание за игрите Call of Duty. Това партньорство изглежда е към своя край с предстоящото придобиване на Activision Blizzard от Microsoft - издателят вече е изчезнал от списъка с партньори на Sony.

Все пак ексклузивното съдържание на PlayStation все още може да бъде създадено за Call of Duty Modern Warfare 2, която ще бъде последната независима Call of Duty. Според WhatIfGaming, играта ще получи изключителен режим за PSVR 2, следващото поколение очила за виртуална реалност от Sony.

В режима играчите ще поемат контрола над оператор от ниво 1. Допълнителни подробности за възможния режим все още не са споделени от изданието.

Съобщение за състоянието на играта?

В края на миналата седмица Sony обяви ново състояние на игра, което ще се фокусира върху различните игри за PSVR 2. Режимът може да бъде обявен там от издателя.

Това, което може да бъде само пречка за режима в Call of Duty Modern Warfare 2, е датата на пускане на PSVR 2. Пускането на Modern Warfare 2 е насрочено за 28 октомври. Новите VR очила от Sony все още имат дата на пускане и има съобщения, че устройството няма да бъде пуснато на пазара до някъде през 2023 г.

Популярна тема