Spiderman 2 разкрива първите подробности

Съдържание:

Spiderman 2 разкрива първите подробности
Spiderman 2 разкрива първите подробности
Anonim

Няколко журналисти публикуваха описание на трейлъра на Спайдърмен 2. Трейлърът започва с Питър Паркър (в ролята Том Холанд) и неговата леля Мей (в ролята Мариса Томей). Тук с леля Мей флиртува не друг, а Хепи Хоган (Джон Фавро). След този опит да флиртува с Мей, трейлърът продължава в училищния живот на Питър.

Питър в следващата сцена от трейлъра опакова нещата си за пътуване до Европа. Ето защо героят нарочно оставя костюма си на Спайдърмен у дома, мислейки, че няма да му трябва по време на пътуването. Пътуването му е с MJ (изигран от Зендая) и неговия най-добър приятел Нед (Джейкъб Баталон) до Венеция, Италия.

Трейлърът показва как Peter и MJ флиртуват. Не много очевидно или много интензивно флиртуват, но се държат малко по-нежно от приятели един към друг. След това трейлърът на Спайдърмен 2 продължава със сцена, в която Нед и Питър са в хотелска стая в Париж, Франция. Изведнъж Ник Фюри влиза с валс и казва на Питър, че има мисия за него и костюм на Спайдърмен.

Трейлърът завършва със злодея във филма, Мистерио. Изигран от Джейк Джиленхол, този злодей се бие заедно със Спайдърмен, за да победи техния общ враг Хидромен. Мистерио има класическия костюм, без шлема в трейлъра.

Дата на пускане на трейлъра на Спайдърмен 2

Все още не е известно кога трейлърът ще бъде пуснат за обществеността. Продължението на Spiderman: Homecoming все още няма премиерна дата, но се очаква през 2019 г. Междувременно се насладете на трейлъра на Avengers Endgame, пуснат от Marvel. Освен това успяхме да видим редица изображения на Капитан Марвел и сами да анализираме трейлъра на филма за Капитан Марвел.

Популярна тема