Spiderman Homecoming тийзър, пуснат в YouTube

Съдържание:

Spiderman Homecoming тийзър, пуснат в YouTube
Spiderman Homecoming тийзър, пуснат в YouTube
Anonim

Без никакво съобщение днес в YouTube имаше тийзър на Spiderman Homecoming. Тийзърът ни дава представа за филма, но разкрива много малко. Сега, след като имаме тийзър за трейлър, няма да се налага да чакаме дълго, докато получим истински трейлър.

В тийзъра виждаме Джон Фавро, който играе Хепи Хоган, да влиза в една стая и да пита какво носи някой. Този човек в крайна сметка се оказва, че вижда Питър Паркър, изигран от Том Холанд. Хоган насочва Паркър към кутия в друга стая, съдържаща подарък от Тони Старк.

Ако погледнем внимателно изображенията от тийзъра на Spiderman Homecoming, виждаме, че Питър носи напълно различен костюм в началото на тийзъра, отколкото в края на тийзъра. Така че може да се предположи, че новият костюм на Спайдърмен е в мистериозната кутия. Това би означавало, че първата сцена от тийзъра се развива по време на Captain America: Civil War.

Тийзърът на Spiderman Homecoming показва отделни изображения

Първата и последната снимка изглежда са заснети от самия Питър Паркър. Може би в кинематографичната вселена на Marvel Питър все още не е журналист, а влогър. Възможно е също така да улавя всички моменти, защото, разбира се, той преживява това само веднъж в живота си.

В тийзъра виждаме също, че Спайдърмен има своите „мрежести крила“, с тези крила той лети над хеликоптер. Уеб стрелците също са ясно видими в тийзъра, те също бяха открити в предишното въплъщение. Все още не е известно кога можем да очакваме пълния трейлър.

Spiderman Homecoming ще излезе на 7 юли 2017 г. Някои членове на актьорския състав вече са известни, те включват: Зендая, Робърт Дауни младши, но сега също и Джон Фавро. Историята на Spiderman Homecoming е друга голяма въпросителна.

Популярна тема