Първият трейлър на Dune показва епичен научнофантастичен спектакъл

Съдържание:

Първият трейлър на Dune показва епичен научнофантастичен спектакъл
Първият трейлър на Dune показва епичен научнофантастичен спектакъл
Anonim

Филмът ще покаже около първата половина на книгата. Dune започва с мъж на име Leto Atreides. Той пътува до планета, известна като Дюн. Dune е единственото място във вселената, където има „подправката“. „Подправката“е подправката, около която се върти всичко в тази вселена. Това е вид лекарство, което удължава живота на човек.

Също така ще мислите за подправката на странно ниво и можете да пътувате по-бързо от светлината. Ето защо билката естествено е доста популярна. „Херцогът“Лето Атридес знае, че възможността да се сдобиеш с „подправката“не идва изневиделица. Това е примка за враговете му. И все пак се осмелява да поеме риска. Той събира група, с която заминава за Дюн. Синът му Пол Атридес също е в тази група.

Cast of Dune познава големи имена

Актьорският състав на Dune е почти изцяло съставен от големи имена. Главният герой Paul Atreides ще бъде изигран от Timothée Chalamet, единственият 24-годишен актьор, който вече е играл роли в Call Me by Your Name и Interstellar, наред с други. Зендая също ще играе основна роля във филма като "Чани". Оскар Айзък, известен още като По от Междузвездни войни и Унищожение, ще играе Лето Атридес. Във филма ще участват още Джош Бролин, Джейсън Момоа, Дейв Баутиста и Ребека Фъргюсън.

Dune е насрочен за декември 2020 г. Филмът вече носи много шум със себе си. След като видях трейлъра, той със сигурност е луд!

Популярна тема