Том Холанд разкрива заглавието на Spider-Man 3 със снимка

Съдържание:

Том Холанд разкрива заглавието на Spider-Man 3 със снимка
Том Холанд разкрива заглавието на Spider-Man 3 със снимка
Anonim

Можем да видим в Instagram, че трите заглавия, издадени от Том Холанд, Зендая и Джейкъб Баталон, се наричат Spider-Man: Phone Home, Home-Wrecker и Home Slice. Колкото и забавно да звучи всичко това, може да е вярно, че тези заглавия не са реални или само едно от тях е правилно, за да популяризират Spider-Man 3. Действителното заглавие вероятно ще бъде показано, когато излезе трейлърът на филма. В предстоящия филм обаче можем да видим три нови снимки на триото.

Какво можем да очакваме от Spider-Man 3?

Забележка: това парче съдържа спойлери за сезон 1 на WandaVision

От месеци се носят слухове за няколко героя от Spider-Verse, които се завръщат в Spider-Man 3. Имаше много спекулации за двамата спайдърмени от предишните франчайзи, изиграни от Тоби Магуайър и Андрю Гарфийлд, които ще се завърнат в последния филм за Човека-паяк. Но Том Холанд каза, че нищо от това не е вярно - доколкото той знае. Други герои също могат да се появят, като лошите от старите филми за Спайдърмен или съвсем нови герои.

Тези герои могат да се появят чрез разкриването на Мултивселената, където старите герои могат да се върнат към живота в новите филми. Например видяхме Евън Питърс да се появява отново в WandaVision. Той играе ролята на Quicksilver във филмите за X-Men, които първоначално не са били свързани с кинематографичната вселена на Marvel. Но с нова сделка, която беше направена, можем да видим тези мутанти и в MCU. Quicksilver в оригиналните филми на Marvel беше умрял в Avengers: Age of Ultron, но появата на Евън Питърс като Quicksilver кара Уанда да изглежда, че си е върнал „брат“.

Можем също да видим тези развития в Spider-Man 3. От друга страна, дали заглавията, които са показали звездите, са правилни, остава да видим. Spider-Man 3 е планирано да се появи по кината през декември, при условие че коронавирусът позволява.

Популярна тема