5 очаквания за Spider-Man 3

Съдържание:

5 очаквания за Spider-Man 3
5 очаквания за Spider-Man 3
Anonim

1. Разобличаването на Спайдърмен

В края на Spider-Man: Далеч от дома, можем да видим, че Мистерио е разкрил Спайдърмен пред целия свят. Сега цял Ню Йорк, включително цялото му училище, знае, че Питър Паркър е младият супергерой. Как ще стане това в Spider-Man 3?

Освен MJ, Нед, неговата леля, няколко супергерои и агенти на Shield, никой не знаеше, че той е супергероят. Това ще се промени напълно в третата част. Вероятно Питър ще направи всичко по силите си, за да обърне това изобличение по какъвто и да е начин, или ще измисли някакво извинение, което да направи това изобличение да изглежда невярно. Но тъй като целият свят вече знае, че той е Спайдърмен, това може да бъде доста сложно за обръщане. Може да помоли някого за помощ. Кой може да е това?

2. Доктор Стрейндж

Единственият супергерой, който може да върне времето назад, е Доктор Стрейндж. Следователно е голяма вероятност Питър Паркър да отиде при него, за да върне времето назад, за да може да бъде избегнато излагането му. Но това води до сериозни последствия и въпросът е дали Спайдърмен иска това. Доктор Стрейндж не само е добър за това, но и може да представи нещо ново, което феновете на Marvel чакат от години.

Доктор Стрейндж в крайна сметка също ще получи филм, който ще се казва The Multiverse of Madness. Вече видяхме Мултивселената в поредицата на Marvel Wandavision, където Quicksilver от друга вселена отива при супергероиня Уанда. Следователно има голям шанс да видим завръщането на Мултивселената в Spider-Man 3, който ще представи Доктор Стрейндж. От това могат да се появят много различни супергерои, но и лоши момчета. Да предположим, че Мултивселената се обсъжда във филма, кого можем да срещнем?

Image
Image

3. Sinister Six

Една от възможностите на Мултивселената е, че ще върне стари злодеи от ранните филми за Спайдърмен. Имаме Doc Ock, Electro и Sandman. Док Ок в комиксите на Marvel е лидерът на Sinister Six, група лоши момчета, които ще направят всичко, за да победят Спайдърмен. Останалите петима са: Electro, Vulture, Mysterio, Sandman и Kraven The Hunter. Можем да видим Vulture и Mysterio в Spider-Man: Homecoming и Far from Home. Така че е възможно те да се върнат за Spider-Man 3.

Все още не сме се запознали с Ловеца Крейвън, но може току-що да се появи и в Spider-Man 3. Така че това може просто да означава, че всички тези лоши момчета се събират, за да формират Sinister Six, нещо, за което много фенове на Спайдърмен се възхищават.

4. Мултивселени супергерои

Въпреки че Мултивселената може да доведе различни лоши момчета, тя може да доведе и супергерои, точно като Quicksilver в Wandavision. Какви супергерои можем да очакваме в Spider-Man 3?

Имаше слухове от дълго време, че старият Спайдърмен ще се завърне, за да се съюзи с човека паяк на Том Холанд. Тоби Магуайър играе ролята в първите три филма за Спайдърмен, а Андрю Гарфийлд играе Спайдърмен в следващите два. Много фенове искаха да видят как тримата Спайдърмени се обединяват, за да победят Зловещата шестица, но Том Холанд каза, че нищо от това не е вярно.

Все пак можем да очакваме друг герой: Майлс Моралес. Майлс Моралес участва в анимационния филм Spider-Man: Into the Spider-Verse. Ако Мултивселената наистина се появи в Spider-Man 3, има шанс Майлс да се появи в Spider-Man 3, който ще се обедини с Питър Паркър, за да победи може би Sinister Six.

Image
Image

5. Връзката с MJ

В края на Spider-Man: Далеч от дома успяхме да видим, че Питър Паркър и MJ имат връзка. Това, което изглеждаше като романтичен завършек, беше внезапно прекъснато от разкриването на Спайдърмен. Ще се отрази ли това на връзката им?

MJ вече знаеше, че Питър е Спайдърмен преди разобличаването, така че няма да се промени много. Връзката обаче става по-сложна сега, когато целият свят го разпознава като Спайдърмен, което в крайна сметка може да има неприятни последици за MJ. Все още никой не знае как тя ще се справи с това. Така че това може да играе важна роля в част 3.

Какво мислите, че идва в Spider-Man 3? Кажете ни в коментарите!

Популярна тема