Топ 10 на най-добрите сезони на сериали през 2018 г. - Релаксиране на дивана

Съдържание:

Топ 10 на най-добрите сезони на сериали през 2018 г. - Релаксиране на дивана
Топ 10 на най-добрите сезони на сериали през 2018 г. - Релаксиране на дивана
Anonim

Нов сериал, който удари като бомба с първи сезон тази година, няма да намерите тук. Тук можете да прочетете за ветераните, които ви придружават в метрото от години. Сгушете се под одеялото на дивана и дръжте дистанционното управление добре, защото няма да искате нищо друго заради тази серия!

10. Доктор Кой (серия 11)

Започваме списъка с най-добрите нови сезони на сериали през 2018 г. с единадесетия сезон на Doctor Who. За първи път от старта на сериала през 1963 г. ролята на Доктора се играе от жена. Никой друг освен Джоди Уитакър (Broadchurch и Black Mirror) се зае със задачата и тя е щастлива да изиграе ролята. Нещо, което става ясно във всеки епизод от сезона от десет епизода.

Както за феновете на сериала, така и за новодошлите, сериалът се чувства освежаващ, въпреки че сериалът все още следва извънземно, наречено Докторът, което пътува през времето и пространството. Създава странни сцени, в които тя често трябва да се бие с други извънземни. За щастие, тя не прави това сама, а с група пътници, които взема със себе си отново и отново.

Image
Image

9. Доброто място (сезон 3)

Странно е да започнеш поредица със смъртта на главния си герой, но точно това прави The Good Place. Сериалът разказва за смъртта на Елинор Шелстроп (Кристен Бел), която случайно е изпратена в „Доброто място“(нещо като рай), защото е водила добър живот. Това съвсем не е така и в задгробния живот тя се опитва да направи всичко възможно, за да остане в рая.

Третият сезон продължава веселите сцени на Елинор, защото тя наистина не се вписва в The Good Place по всички възможни начини. Сериалът знае как да се увери, че се смеете, виете и виете отново и отново и редува това с моменти, в които трябва да вдигнете брадичката си от пода. Накратко, това е един от най-добрите сериали в момента и новият сезон вдига качеството на ново ниво. Това със сигурност е един от най-добрите нови сезони на сериали през 2018 г.

Image
Image

8. Убийството на Джани Версаче: Американска криминална история (сезон 2)

Първият сезон на American Crime Story удари като бомба. След случая О Джей Симпсън, сега убийството на Джани Версаче е разкрито по майсторски начин. Не е сериал, в който търсите извършителя, защото в първия епизод виждаме как точно става убийството и кой е убиецът. Това е така, защото скандалният сериен убиец Андрю Кунанан е изигран майсторски от Дарън Крис.

Той не е единственият, който сияе, тъй като Едгар Рамирес и Пенелопе Крус също играят Версаче, сякаш действително са преживели трагичното събитие, когато то се е случило през 1997 г. За щастие, сезонът не се носи само от добра актьорска игра, но и от това как историята е разказана в девет епизода. С всеки епизод ситуацията ескалира още повече, оставяйки ви залепен за тръбата, гризейки ноктите си и го превръща в един от най-добрите нови сезони на сериали през 2018 г.

Image
Image

7. Bojack Horseman (сезон 5)

Въпреки че поредицата за депресиран говорещ кон отне няколко сезона, за да започне, Bojack Horseman вече знае как да гарантира, че всеки епизод е по-добър от предишния. Сериалът също успява да създаде перфектен баланс между сълзи от смях и сълзи от щастие този сезон. Това се дължи на задълбочените теми, които се разглеждат, и развитието, през което Bojack преминава.

Той е трагичен герой, с който трябва да се справяте от началото до края и петият сезон продължава историята му по добър начин. Епизодът Free Churro стои с глава и рамене над останалите този сезон и затова не е изненадващо, че сериалът се смята за един от най-смелите анимационни сериали досега. Този сезон доказва това твърдение още веднъж и със сигурност е един от най-добрите нови сезони на сериали през 2018 г.

Image
Image

6. Американците (сезон 6)

Този сериал за двама руски шпиони, нахлули в САЩ по време на Студената война, завладява зрителите от години. Последният сезон порази като ядрена бомба, която никога не е падала по време на Студената война, с повече насилие и напрежение от всякога. Това, което прави сезона толкова добър, е краят. Не непременно последните секунди, но пътя до там.

Поради това темпото на епизодите е бързо от началото до края и никога няма момент да проверите телефона си. Сериалът е просто твърде вълнуващ и няма да е изненада, че сериалът е номиниран няколко пъти по време на наградите Еми. Тази година сериалът спечели наградата за най-добър написан драматичен сериал за последния епизод и това е черешката на тортата.

Image
Image

5. Westworld (сезон 2)

Може да отнеме известно време, но тази година донесе дългоочаквания втори сезон на Westworld и точно както първия сезон не разочарова. Поредицата продължава въстанието на роботите в тематичния приключенски парк на Дивия запад, оставяйки посетителите само с една цел: да избягат. Той осигурява брутален екшън и дори носи нов свят със себе си.

Този свят изглежда фантастично точно като първи сезон благодарение на реалистичните декори. Актьорският състав само го прави по-добър, карайки ви почти да забравите, че гледате сериал. Въпреки че сезонът е по-труден за гледане, когато трябва да чакате една седмица за нов епизод, е изключително вълнуващо, когато можете да гледате всичко наведнъж. Точно това можете да направите сега и затова това е един от най-добрите нови сезони на сериали през 2018 г.

Image
Image

4. Историята на слугинята (сезон 2)

След като The Handmaid's Tale миналата година успя да изненада всички, въпросът беше дали вторият сезон може да достигне качеството. Определено успя с може би дори по-тъмен сезон от първия. „Историята на прислужницата“проследява слугиня в дистопичен свят, където да имаш деца става все по-трудно. Създава тоталитарна държава, в която жените са почти напълно потиснати и притиснати.

Поредицата понякога балансира на ръба на сцени, които могат или не могат да бъдат приемливи, а понякога отива малко по-далеч. Това не променя факта, че сериалът е все така актуален и продължава вълнуващата история по добър начин. Темите и социалните коментари са силни, но имайте предвид, че това е поредица, която не е предназначена за хора със слаби сърца.

Image
Image

3. Marvel's Daredevil (сезон 3)

Дяволът от кухнята на ада се завръща за отмъщение в третия (и може би най-добрия) сезон на сериала. Въпреки че е и последен сезон, сезонът е завладяващ от началото до края с битката на Daredevil с Wilson Fisk. Той се завърна след първи сезон, по-опасен от всякога и все още има кокал за разправа с Daredevil.

Следва игра на котка и мишка между две противоположности, които искат да видят как светлината от очите на другия угасва. Той осигурява интензивен съспенс и фантастично действие, което може би се вижда най-добре в дванадесетминутна екшън поредица. Във въпросната сцена камерата следва Daredevil непрекъснато, оставяйки ви да седите на дивана със стиснати задници. Това е просто един от най-добрите нови сезони на сериали през 2018 г. и е жалко, че няма четвърти сезон.

Image
Image

2. По-добре се обадете на Саул (сезон 4)

Лесно е да разберете защо Better Call Saul се класира толкова високо в този списък с най-добрите нови сезони на сериали през 2018 г. Предисторията на Breaking Bad е за живота на хлъзгавия Сол Гудман, който постепенно се превръща в хитрия адвокат, превръщащ се в такъв, който познаваме от Breaking Bad. Всеки сезон виждаме все повече от него да се превръща в подъл злодей, често с трагичен ръб.

В четвърти сезон виждаме все повече и повече познати герои от Breaking Bad, след като Майк Ермантраут и Густаво Фринг вече получиха място в сериала. Ако мислите, че това все още е предистория, която не е нужно да гледате, грешите. Better Call Saul е един от най-добрите сериали за момента, отчасти благодарение на този нов сезон.

Image
Image

1. Атланта (сезон 2)

След отличен първи сезон, Атланта се подобрява само във втория сезон. Това е доста непознат сериал, който се върти около град Атланта и какво се случва. Можете да изпитате това, като следвате редица ексцентрични герои, изиграни, между другото, от Доналд Глоувър (от Соло: История от Междузвездни войни и слава на Childish Gambino) и Зази Бийц (от Дедпул 2). Глоувър не само играе главна роля в сериала, но също така замисли и написа сериала.

Създава странни приключения, които винаги изглеждат като кратки филми с герои, които ви грабват всеки път. Писането ще ви накара да се почувствате така, сякаш сте били заседнали в асансьора с дни с тях и сега знаете целия им живот. Сериалът може да не е за всеки, но със сигурност получи майсторски нов сезон. Следователно Атланта с право е номер едно в нашия списък с най-добрите нови сезони на сериали през 2018 г.

Това са най-добрите нови сезони на сериали през 2018

С най-добрите нови сезони на сериали през 2018 г. вече не е нужно да напускате къщата. Насладете се на тази серия и сложете малко пуканки в устата си. Когато приключите с тези сериали, 2019 ще е настъпила и можете да се подготвите за най-добрите филми през 2019.

Популярна тема