Актуализация – Зендая все пак не е главен герой в Dune Part 2

Съдържание:

Актуализация – Зендая все пак не е главен герой в Dune Part 2
Актуализация – Зендая все пак не е главен герой в Dune Part 2
Anonim

Актуализация - Зендая все пак не е главен герой

Изявленията на Дени Вилньов по-рано тази седмица бяха меко казано поразителни, но сега е добавено предупреждение. Това съобщава Indiewire. Зендая, която играе ролята на Чани, няма да бъде главният герой в Dune Part 2, а женският герой. Главната роля все още е запазена за Тимъти Шаламе. Актьорският състав на Dune също се състои от всички големи имена, включително Оскар Айзък, Ребека Фъргюсън, Стелан Скарсгард, Дейв Баутиста и Джейсън Момоа.

Оригинална публикация

Дюн е филм, който отдавна се създава. След като режисьорът Денис Вилньов започна работа по проекта през 2017 г., а филмът беше отлаган няколко пъти заради коронавируса, „Дюн“най-накрая ще излезе по кината на 16 септември. Вилньов има само големи планове за франчайза и също е нетърпелив да направи втори филм.

Въпреки че канадският режисьор все още не е получил зелена светлина от Warner Bros., той вече разкри няколко подробности в разговор с италианското списание Il Venerdi di Repubblica, съобщава DuneInfo. Dune Part 2 ще има различен актьор в главната роля.

Дюн обратно към сребърния екран

Филмът на Денис Вилньов е базиран на едноименната легендарна поредица от книги на Франк Хърбърт. Писателят излезе с първата история през 1965 г. и завърши поредицата с шестата книга през 1985 г. Преди това първата книга вече беше направена във филм от не кой да е, а от Дейвид Линч. Този филм беше само голям провал, отчасти защото историята на Хърбърт беше проследена само слабо. Продукцията на Вилньов изглежда е много по-вярна на книгата.

Ако филмът има успех, Warner Bros. даде разрешение на канадеца да направи втори филм. Въпреки несигурното бъдеще на Dune Part 2, писателят Ерик Рот вече е започнал сценария.

Тази публикация е актуализирана на 19 август.

Популярна тема