Топ 5 на най-готините поредици на реклами на открито сега в Ел Ей

Съдържание:

Топ 5 на най-готините поредици на реклами на открито сега в Ел Ей
Топ 5 на най-готините поредици на реклами на открито сега в Ел Ей
Anonim

Ако сте в Ел Ей тази седмица, просто няма как да го заобиколите: огромният набор от реклами, изскачащи навсякъде около вас и по пътищата. Бяхме там за E3, разбира се, и обърнахме голямо внимание в града, за да видим кои са най-готините плакати като серия от реклами.

5. Sense8

Netflix разбира се разполага с много добри сериали и обича да ги популяризира. Така попаднахме на този гигантски билборд от новия сериал Sense8 на Netflix. Страхотно!

4. Mad Men

Дори по тъмно не можете да излезете от тези билбордове и те са доста впечатляващи, като този от сериала Mad Men, чийто финал беше по телевизията миналия април. Всички плакати и билбордове в Ел Ей са много добре осветени през нощта, така че, разбира се, рекламата може да продължи 24/7.

3. The Knick

Не само сградите и билбордовете се използват за огромна реклама, но и автобусите и общественият транспорт трябва да страдат. Този автобус има огромен плакат на The Knick, сериал за стара болница в Ню Йорк, който е на път да влезе във втория си сезон. И тук всички се обърнаха, когато видяха рекламата на този сериал.

2. Истински детектив

В далечината е голямото лого на HBO, с огромен Колин Фарел, който ви гледа арогантно със слънчеви очила отдолу. Сериалът беше изключително добре приет и скоро ще пристигне по HBO за втория си сезон. Така че не е изненадващо, че искат да рекламират True Detective.

1. По-добре се обадете на Саул

Доколкото огромните билбордове и поредица от реклами в Лос Анджелис могат да останат незабележими, тази от поредицата Better Call Saul върви много напред. Виждаме само главата на Сол Гудман (Боб Оденкърк), която стърчи над ръба, сякаш е била изрязана напълно погрешно. Това също е точно по линията на поредицата; сенчест адвокат, който има само половината пари за собствен билборд. Много хубава идея!

Популярна тема