Защо трябва да гледате Better Call Saul

Съдържание:

Защо трябва да гледате Better Call Saul
Защо трябва да гледате Better Call Saul
Anonim

Искате ли да започнете поредицата без спойлери? Тогава можете да прочетете този специален материал със спокойствие. Основните спойлери са избегнати в тази статия с пет причини, поради които трябва да гледате Better Call Saul.

5. Искате да знаете какво се случва в следващия епизод

4. Начин на заснемане

Better Call Saul е празник за очите. Ако просто гледате началната сцена, която е заснета в черно и бяло без диалог, вече знаете достатъчно. Тази поредица е красиво заснета и ви кара да искате още.

Независимо дали става въпрос за понякога различните ъгли на камерата или за сцените с ярки интензивни цветове: почти всеки кадър има свое собствено настроение, точно както в Breaking Bad, което въвлича зрителя в поредицата. Благодарение на начина, по който е заснет Better Call Saul, дори диалогът оживява, което до голяма степен определя сериала. Ето защо заснемането е една от петте причини, поради които трябва да гледате Better Call Saul.

3. Запълва празнотата на Breaking Bad

Всеки любител на сериали го знае, усещането за празнота, когато приключиш с гледането на сериал. Това трябва да е било така за много фенове на Breaking Bad, без повече Уолтър Уайт, Джеси Пинкман или „кучка“. Възникналата празнина е частично запълнена от Better Call Saul, но със собствен стил.

Разбира се, снимките са отчасти подобни на тези на Breaking Bad, както и част от актьорския състав. Но този сериал беше страхотното шоу на Уолтър Уайт и Джеси Пинкман, докато Better Call Saul се върти около Саул толкова, колкото и останалата част от актьорския състав. Това може да даде на историята дори повече дълбочина от поредицата с участието на производителите на мет.

2. Добър баланс между стари и нови знаци

В поглед към живота на Сол Гудман преди ерата на Breaking Bad, зрителите могат да видят както нови, така и стари герои. Постигнат е добър баланс. Например старите познайници Туко Саламанка и Майк Ерментраут са част от актьорския състав. Better Call Saul навлиза по-дълбоко в предисторията на двата героя, създавайки интересни странични истории.

Но сериалът не е само за стария актьорски състав, но и новите герои предоставят интересни допълнения към историята. Например, братът на Саул създава достатъчно вълнение, а други адвокати правят историята интересна.

1. Сол Гудман

Въпреки че поддържащият актьорски състав играе голяма роля в Better Call Saul, самият адвокат привлича най-голямо внимание. Актьорът от Гудман Боб Оденкърк изглежда е роден за ролята. Докато в Breaking Bad той беше представен доста повърхностно като подъл адвокат, който прави всичко за пари, в Better Call Saul получавате по-широка картина на човека зад адвоката.

Разбира се, Саул все още прави много за пари, но е по-емоционален от всякога. Зрителят може да види Саул, който наистина го е грижа за хората, като например болния си брат, за когото носи храна всеки ден. Въпреки че е изключително зает, той никога не пропуска ден. Сол Гудман се превърна в човешко същество от плът и кръв, което го прави най-голямата причина да гледате Better Call Saul.

Популярна тема