По-добре се обадете на Сол сезон 6 се отлага

Съдържание:

По-добре се обадете на Сол сезон 6 се отлага
По-добре се обадете на Сол сезон 6 се отлага
Anonim

Внимание! Тази статия съдържа спойлери

Стартът на снимките на сериала реално ще започне през септември тази година. Еспозито заяви това по време на интервю. За съжаление COVID-19 не помогна досега и снимките се отлагаха доста. Актьорът посочва, че очаква с нетърпение записите и показва голямо доверие на сценаристския екип.

Този авторски екип вече познава много хора, включително създателите на шоуто Винс Гилиган и Питър Гулд. Еспозито показва, че ще бъде много зает според Гилиган, което можеше да се очаква. Не само, че сезонът беше отложен и феновете искат още; това е и последният сезон, който ще видим на Better Call Saul.

Cliffhanger

За феновете това разбира се е много досадна новина. Особено като се има предвид, че петият сезон на сериала завърши на ръба. В края на пети сезон Гюс Фринг и Лало Саламанка, изиграни от Тони Далтън, могат да бъдат видени един срещу друг. Във всеки случай, зрителите на сериала знаят, че много неща продължават да се случват след петия сезон.

Много сме любопитни как ще свърши това и тази новина е гадна. Какво мислиш за това? А вие какво очаквате от шести сезон?

Популярна тема