Ще се завърне ли Уолтър Уайт в Better Call Saul?

Съдържание:

Ще се завърне ли Уолтър Уайт в Better Call Saul?
Ще се завърне ли Уолтър Уайт в Better Call Saul?
Anonim

Предстоящият сезон, Сезон 6, ще бъде последният за поредицата Better Call Saul. Действието на Better Call Saul се развива 6 години преди събитията от Breaking Bad. Така че първоначално беше невъзможно да видим Сол и Уолтър заедно в сериала на Сол.

В шести сезон Breaking Bad започва само грубо и Уолтър и Сол се опознават, но не видяхме това в Better Call Saul. Слуховете, че ще се срещнат през последния сезон, се носят от известно време и ако можем да очакваме огромен зашеметяващ сезон, това може просто да бъде.

Актьорите също не знаят нищо

Боб Оденкърк (Сол Гудман) не знае нищо за това. Вече му беше позволено да види първите два сценария, но не успя да извлече нищо от тях, казва той пред Collider. Odenkirk също е чул слуховете и наистина се надява, че Уолтър Уайт е във финалния сезон на Better Call Saul. Но той все още не е чул нищо конкретно, така че не може да обещае нищо.

Последният сезон трябва да завърши с много неуредени финали. Още през последните пет сезона беше ясно, че много отделни истории ще вървят едновременно, но че в крайна сметка ще се съберат. В Сезон 6 най-накрая ще видим кои от клиентите на Сол Гудман взаимодействат помежду си и създават странен край.

Популярна тема