Обявена дата на излизане на последния сезон на Better Call Saul

Съдържание:

Обявена дата на излизане на последния сезон на Better Call Saul
Обявена дата на излизане на последния сезон на Better Call Saul
Anonim

На шестия и последен сезон на Better Call Saul е определена дата на излизане. В туит AMC обяви, че краят на сериала ще бъде излъчен на 18 април. Новият сезон започва с два последователни епизода, които ни отвеждат от началото до края на Джеймс „Джими“Макгил, адвокатът, когото може би познаваме като Сол Гудман.

Последният сезон е разделен на две части. Първата част излиза всяка седмица от 14 април и има не по-малко от седем епизода. Можем да очакваме последните шест епизода от 11 юли.

Better Call Saul се появява за първи път през 2015 г., след края на Breaking Bad. В сериала проследяваме произхода на Сол Гудман, изигран от Боб Оденкрик. Адвокатът и консултантът е работил за Уолтър Уайт във Breaking Bad, докато става основен наркобарон. До края на Breaking Bad Гудман най-накрая трябваше да се укрие. Better Call Saul включва и ранни кадри от живота на Саул, тъй като той има нова самоличност и живее в Небраска.

Производството Better Call Saul не беше лесно

Продукцията от последния сезон имаше някои неуспехи. Например продукцията беше засегната от корона кризата и Боб Оденкърк получи инфаркт на снимачната площадка. По-късно актьорът съобщи, че това е лек инфаркт и че не се нуждае от операция.

Популярна тема