Better Call Saul се стреми към изключителна роля в Marvel

Съдържание:

Better Call Saul се стреми към изключителна роля в Marvel
Better Call Saul се стреми към изключителна роля в Marvel
Anonim

С роли в Breaking Bad, Better Call Saul, The Mandalorian, The Boys и Far Cry 6, Джанкарло Еспозито се превърна в известно име сред много телевизионни и игрови ентусиасти. Но той все още не е работил за Marvel. И все пак той би искал да направи това и дори има забележителна роля в ума.

По време на панел на TJH Superhero Car Show & Comic Con (откъс, включен в TikTok на Countdowncitygeeks), Еспозито казва, че е говорил с Marvel за роля в MCU. Той споменава няколко имена, които са се появили, включително Magneto и Doctor Doom. Той също така прилича на Mr. Freeze, въпреки че в контекста на Marvel това вероятно се отнася до Mr. Friese, мутант, по-известен като Iceman.

Но ролята, която те най-много биха искали да играят, е тази на професор X. Киноманиаците, разбира се, са запознати основно с Патрик Стюарт и Джеймс Макавой в тази роля, но сега, когато Marvel Studios има планове за X-Men, това не означава, че тези актьори са поискани обратно. По принцип Еспозито може да бъде избран за лидер на X-Men.

Ще играе ли Джанкарло Еспозито Професор Х?

Ако той получи ролята на Професор X, вероятно ще мине известно време, преди наистина да видим Джанкарло Еспозито в MCU. Никакъв филм за X-Men не е обявен за години напред и все още не изглежда възможно да се направи такъв. Това не означава, че мутантите не могат да се появят, както могат да потвърдят зрителите, които са гледали редица скорошни проекти.

Популярна тема