Г-н Beast организира първата, много скъпа Squid Game

Съдържание:

Г-н Beast организира първата, много скъпа Squid Game
Г-н Beast организира първата, много скъпа Squid Game
Anonim

Първата игра на калмари вече е представена и е продуцирана изцяло от Mr. звяр. Проектът със сигурност не е евтин, тъй като всички заедно струват колосалните 3,5 милиона долара. Не е много изненадващо, че Mr. Звярът (Джими Доналдсън) започва такъв гигантски проект, този YouTuber често хвърля пари през бара. Този път YouTuber направи Squid Game в реалния живот, с декор и всички аксесоари. Единственото нещо, което липсва, са истинските куршуми.

В тази фалшива версия не всеки е застрелян просто така. Вместо това всеки играч носи устройство на стомаха си. Това устройство може да бъде „взривено“чрез таблет, устройството издава звук и изтича фалшива кръв. Всичко останало е много точно. Декорът изглежда точно като в шоуто и играните игри също са идентични.

Всичко точно същото ли е?

На няколко места са направени някои промени. В един момент от поредицата се случва „непланирана дейност“през нощта в поредицата, която е чрез версията на Squid Game на Mr. Beast разрешен с играта Go-Stop. Последната игра Squid Game също е заменена от музикални музикални столове.

Победителят в играта ще вземе $486 000, а второто място ще получи $10k. Видеото е на Mr. Звяр за намиране. Може би предстои и втори сезон на популярното телевизионно шоу, но остава да видим дали Mr. Beast ще направи своя собствена версия на това.

Популярна тема