Andorra Офлайн след кибератака на турнира Minecraft Squid Game

Съдържание:

Andorra Офлайн след кибератака на турнира Minecraft Squid Game
Andorra Офлайн след кибератака на турнира Minecraft Squid Game
Anonim

По време на турнирите Twitch Rival, добре познати стриймъри на Twitch се изправят един срещу друг в най-странните мачове. Този път беше организирано събитие, в което кандидатите участват в игра на Squid Game, но в Minecraft. По време на това събитие присъстваха и играчи от микродържавата Андора. Те прекараха малко по-малко забавно от другите геймъри поради кибератака.

По време на събитието беше отприщена кибератака срещу тези геймъри от Андора с надеждата, че ще бъдат извадени от турнира. Тази атака беше само малко по-мощна, отколкото си мислеха нападателите, и направи почти целия интернет на тази микродържава офлайн. Двамата стриймъри от Андора вече обещаха награда на всеки, който разбере кой е извършил атаката.

Squid Game в игрите

Не само Minecraft има своя собствена версия на Squid Game, няколко студия за игри се опитаха да дадат свой собствен привкус на корейската поредица. Един YouTuber постигна голям успех в това и създаде игра, която се играе много от няколко стриймъри на Twitch. Тази игра е скрита под името Crab Game. Отделното име е опит да не се получи предупреждение за авторски права от създателите на Squid Game. Играта е безплатна за игра в Steam. Не само този YouTuber, но и Mr Beast полудя и направи своя собствена версия на Squid Game.

Популярна тема