Stranger Things 4 просто не поставя впечатляващ рекорд

Съдържание:

Stranger Things 4 просто не поставя впечатляващ рекорд
Stranger Things 4 просто не поставя впечатляващ рекорд
Anonim

Stranger Things 4 се доказа като истинско оръдие за рейтинги за Netflix. Вече стана ясно, че това е най-гледаният англоезичен сериал, който услугата е правила, изчислено за първите 28 дни. Този рекорд все още стои, но сериалът не успя да се превърне в най-гледания сериал на Netflix.

Този рекорд все още се държи от корейския хит Squid Game. От тази серия 1,65 милиарда минути са били излъчени през първите 28 дни, докато Stranger Things 4 остава на 1,35 милиарда минути. Освен това има значително по-малко минути в Squid Game от Stranger Things 4 (която стана скандално известна с дългите си епизоди), така че трябва да са били необходими повече хора, за да получите тази впечатляваща статистика.

Image
Image

Squid Game и Stranger Things получават още един сезон

И двете серии също получават шанс да поставят рекорд. Например вторият сезон на играта Squid наскоро беше потвърден, въпреки че от известно време беше почти сигурно, че ще дойде. Освен това ще има риалити сериал, базиран на хитовия сериал.

Започна работата и по Stranger Things 5. Това ще бъде и последният сезон на сериала. Епизодите в този нов сезон ще бъдат много по-кратки, отколкото сме свикнали в Stranger Things 4.

Популярна тема