„HBO Max получава много повече Хари Потър“

Съдържание:

„HBO Max получава много повече Хари Потър“
„HBO Max получава много повече Хари Потър“
Anonim

Големият шеф на наскоро създадената Warner Bros. Съобщава се, че Discovery трябва да се срещне с J. K. Роулинг, създател на поредицата за Хари Потър. Това трябва да стане някъде през следващите седмици. Това трябва да изясни как компанията може да разработи ново съдържание около Хари Потър, по-специално за HBO Max.

Все още не са ясни допълнителни подробности относно възможните планове за повече съдържание за Хари Потър. Все още не е ясно дали става дума за филми или сериали. Плановете може и изобщо да не се осъществят, ако Роулинг не хареса, въпреки че се оказа, че Заслав може да направи много.

Zaslav беше един от основните играчи, които накараха WarnerMedia и Discovery да се слеят в Warner Bros. Откриване. От април 2022 г. компаниите са слети и Заслав отговаря за компанията.

Image
Image

Повече съдържание за Хари Потър за HBO Max звучи познато

Не за първи път се обсъжда повече съдържание за Хари Потър. През 2021 г. вече имаше редица слухове за възможни нови проекти за Хари Потър за HBO Max, наред с други. Наред с други неща, ще бъде в процес на работа серия с екшън на живо. Не е ясно дали това все още е така.

Въпреки това тази година ще има друг проект, който ще се развива в Света на магьосниците. Става въпрос за Hogwarts Legacy, чисто нова игра от Avalanche. Това е игра с отворен свят, в която изучавате магия като ученик в известното училище за магьосници. Играта се развива повече от 100 години преди филмите за Хари Потър.

Популярна тема