Най-добрите безплатни услуги за стрийминг през 2022 г. за всички ваши любими филми и сериали

Съдържание:

Най-добрите безплатни услуги за стрийминг през 2022 г. за всички ваши любими филми и сериали
Най-добрите безплатни услуги за стрийминг през 2022 г. за всички ваши любими филми и сериали
Anonim

YouTube (САЩ)

Много качено от потребителите съдържание също се появява в YouTube. Ако имате късмет можете да намерите хубав филм или сериал. Не е необходимо да създавате акаунт, за да получите достъп, но с акаунт можете да запазвате любимите си филми в плейлист.

Veoh

В Veoh можете да гледате повече от 7000 филма и различни сериали. Недостатъкът на това е, че потребителят трябва да качи съдържанието. Следователно е полезно да използвате и антивирусна програма по време на употреба.

Класическо кино онлайн

В Classic Cinema Online можете да се насладите на ретро филми. Например, можете да гледате „неми филми“, т.е. филми без звук. Не е необходимо да се регистрирате, за да използвате тази услуга.

CONtv

CONtv е услугата за стрийминг за феновете на Comic-Con. Услугата е пълна с филми на ужасите, научна фантастика и култови филми. Можете също да гледате Comic-Con събития чрез CONtv. За да използвате услугата, трябва да се регистрирате за стрийминг. Ако използвате безплатната версия, ще видите реклами за всеки видеоклип.

Pluto TV

На Pluto TV можете да гледате разнообразно съдържание, включително спортни предавания, филми и детски програми. Тази услуга за стрийминг е малко по-трудна за навигация от другите услуги от нашия списък, но след като бъде готова, можете да се наслаждавате на сериали и филми с добро качество.

По принцип Pluto TV се предлага чрез смарт телевизор или приложение за приемник. Достъпността варира според региона, например в Обединеното кралство трябва да се свържете чрез Now TV или ROKU.

Tubi TV

Tubi TV първоначално се предлага само в САЩ, което разбира се не е проблем, ако използвате VPN. Услугата за стрийминг съдържа широка гама от съдържание, включително за деца (Tubi Kids). Ако сте се регистрирали в Tubi TV, можете да се наслаждавате на съдържание с добро качество.

Vudu Филми за нас

Vudu е американски магазин за цифрово видео и услуга за стрийминг. Въпреки че трябва да платите, за да наемете видеоклип, услугата за стрийминг съдържа и много безплатно съдържание. Ако искате да използвате услугата, първо трябва да се регистрирате. Този сайт също изисква да се свържете с VPN сървър в Съединените щати.

Пращене

Crackle е услуга за стрийминг, собственост на Sony, която ви дава достъп до целия каталог на Sony. Услугата за стрийминг съдържа стотици заглавия, включително различни сериали и филми във всеки жанр. Освен това офертата често се променя, така че винаги има какво ново да видите.

Популярна тема