Най-добрите нови сезони за съществуващи телевизионни сериали от 2021 г

Съдържание:

Най-добрите нови сезони за съществуващи телевизионни сериали от 2021 г
Най-добрите нови сезони за съществуващи телевизионни сериали от 2021 г
Anonim

Луцифер - Сезон 6

От началото на сериала Луцифер имаше трудни отношения с баща си Бог. Той се разбунтува и беше изгонен от Ада. Затова той реши да отиде в Лос Анджелис. В петия сезон Бог се върна на земята, за да опознае по-добре сина си. Той видя, че Луцифер има всичко необходимо, за да го замени като върховен бос. Така че в този последен сезон Луцифер е новият Бог, но той е недоволен от новата си работа. Предпочита да се бори с престъпността. С детектив Клои.

Image
Image

Ти - Сезон 3

В третия сезон на You, Джо и Лав отглеждат новородения си син Хенри. Междувременно Джо развива мания по новата им съседка на име Натали. Сега само Любовта разрушава мечтата й за перфектно семейство. След като Любовта е решила „проблема с Натали“, Джо има нова мания, а именно към Мариен.

Image
Image

Сексуално образование - Сезон 3

Новата учебна година започна, Отис се среща с Руби, Ерик и Адам са официално заедно, а Джийн има бебе на път. Междувременно има нова директорка в Moordale High на име Хоуп. Тя има много нови планове да промени репутацията на училището, но учениците са по-малко ентусиазирани от това.

Image
Image

Наследяване - Сезон 3

Сезон 2 на Succession завърши с Логан Рой, който убеждава сина си Кендъл да напусне Waystar Royco. Така той можеше да спаси изпаднала в беда компания, след като настояваше, че няма нужните инстинкти на убиец. Този сезон основният акцент е върху битката между Кендъл и останалата част от семейството. Проследяваме няколко семейни сюжета, с продължаващи заплахи от ФБР и ключови акционери.

Image
Image

Кобра Кай - Сезон 3

В третия сезон на Cobra Kai Даниел осъзнава, че съперничеството между неговото доджо и това на Джони отива твърде далеч. Той и Джони се обединяват, за да възстановят напрежението между учениците. Междувременно Джони също се опитва да събере пари за Мигел, след като инцидент го кара да изпадне в кома. Когато се събужда от комата си, Мигел също му помага да възвърне силите си.

Image
Image

Never Have I Ever - Сезон 2

Във втория сезон Деви трябва да направи важен избор между Пакстън и Бен. Освен това в училище идва ново момиче, което също като Деви има индийски произход. Тя отново се бори с ежедневния натиск на гимназията и драмата, която се разиграва у дома.

Image
Image

Рик и Морти - Сезон 5

Петият сезон на Рик и Морти се състои от 10 епизода. В тези епизоди двамата отново отиват на приключение заедно. Заедно с родителите Джери и Бет и дъщеря Съмър. Немезидата на Рик идва, семейство Смит са преследвани от извънземни калмари и се бият с мутирали сперматозоиди.

Image
Image

Какво правим в сенките - Сезон 3

След шокиращия край на Сезон 2, съквартирантите се паникьосват какво да правят с Гилермо, след като откриват, че той е убиец на вампири. В този нов сезон вампирите играят важна роля и съквартирантите ще се срещнат с вампира, от който произлизат всички вампири. Освен това Колин Робинсън става на 100 години. А Нандор се изправя пред собствената си житейска криза и се опитва да направи живота си по-смислен.

Image
Image

Лупин - Сезон 2

Вторият сезон на Лупин започва с Асан Диоп и детектив Юсеф Гуадира, които се опитват да намерят Раул, изчезналия син на Асан. Асан просто не знае, че Гуадира работи за полицията. Той също трябва да открие кой е извършителят. С член на семейството на линия, Диоп става по-труден от всякога и го очаква голямо предизвикателство.

Image
Image

Титани - Сезон 3

В третия сезон на Титаните екипът пътува до Готам Сити, след като открива, че техният бивш съотборник Джейсън Тод е бил убит. Титаните са натоварени със задачата да защитават града, тъй като Брус Уейн отсъства. Те стават цел на Червената качулка. Дик се обединява с Барбара Гордън, която сега е полицейски комисар. Тя е принудена да получи помощ от престъпника Джонатан Крейн, за да спре Червената качулка.

Image
Image
DC

Популярна тема