Тези филми и сериали на Marvel все още идват през 2022 г

Съдържание:

Тези филми и сериали на Marvel все още идват през 2022 г
Тези филми и сериали на Marvel все още идват през 2022 г
Anonim

Ms. Marvel - 8 юни 2022 г

Следващият проект на Marvel Cinematic Universe, който Marvel планира, е Ms. чудо. Тази серия е изцяло за Камала Хан, която се нарича супергерой Ms. Marvel е известен. Този герой никога преди не се е появявал във филмите и сериалите на Marvel. Може би я познавате от играта Marvel's Avengers от 2020 г., в която Камала Хан изигра главна роля. Тази версия на Ms. Marvel също е доста нов в комиксите в сравнение с други герои, които съществуват от около петдесет години. Kamala беше представена там едва през 2013 г. Тя е и първият мюсюлмански герой на Marvel.

The Ms. Сериалът на Marvel, който идва в Disney Plus на 8 юни, всъщност служи като своеобразно запознаване с героя. Тя придобива силите си в поредицата и, както е показано в трейлъра, ще се научи да ги контролира, за да стане точно като героите, на които гледа. Например, героят ще има малко повече опит, когато направи своя филмов дебют в The Marvels през 2023 г.

Image
Image

Тор: Любов и гръм - 8 юли 2022 г

В допълнение към всички нови супергерои, които виждаме на сребърния екран напоследък, най-накрая получаваме актуализация за герой, когото познаваме от първа фаза на Marvel Cinematic Universe. Тор се завръща за първи път след Avengers: End Game в Thor: Love and Thunder. Последният път, когато видяхме Тор, той се присъедини към Пазителите на галактиката и напусна Асгард, за да открие кой всъщност е и иска да бъде.

Сега изглежда, че миналото му като Тор го преследва. В трейлъра можем да видим, че злодеят Gorr the God Butcher го преследва. В допълнение, бившата му приятелка от Тор и Тор: Тъмният свят, Джейн Фостър, също се завръща. Тя пое мантията от Тор и сега контролира неговия чук Mjolnir. Ако вярваме на трейлърите, Thor: Love and Thunder изглежда ще бъде още едно хаотично, но фантастично приключение.

Image
Image

Тя-Хълк: Адвокат - 17 август 22 г

В допълнение към Thor, друг оригинален Avenger също се завръща. Племенницата на Хълк вече също получи подобни правомощия като него и Брус Банър ще трябва да й помогне да се справи с това. Неговата племенница, от друга страна, просто не иска да има нищо общо с тези правомощия. Тя просто иска нормален живот.

В трейлъра за сериала на Disney+, който ще бъде пуснат на 17 август, вече получихме няколко намека за историята. Например злодеят от филма The Incredible Hulk от 2008 г., Abomination, ще играе главна роля. Освен това изглежда, че She-Hulk е адвокат по дела срещу супер злодеи. Ако можем да повярваме на трейлъра, She-Hulk: Attorney at Law ще бъде голямо приключение.

Black Panther: Wakanda Forever 11 ноември

Black Panther: Wakanda Forever също изглежда ще излезе през 2022 г., въпреки многото проблеми, които създателите срещнаха на снимачната площадка. В допълнение към смъртта на актьора Чадуик Боузман, който изигра главната роля на Черната пантера през 2018 г., продукцията на Wakanda Forever също беше спряна няколко пъти.

Освен това много малко се знае за какво ще бъде филмът. Знаем, че филмът ще се фокусира върху важните герои, които вече сме виждали в Уаканда, като Шури, сестрата на Т'Чала. Освен това изглежда също, че героят на Рири Уилямс в Wakanda Forever ще направи своя дебют. Тя наследи Железния човек в комиксите под името Ironheart. Но дали Black Panther: Wakanda Forever ще излезе тази година, остава да видим.

Image
Image

Пазителите на Галактиката Празничен специален

За да завърши годината с празнична нотка, Marvel пуска The Guardiays of the Galaxy Holiday Special по време на празничния сезон. Малко се знае за специалното, обявено през 2022 г. Това, което знаем е, че Пазителите най-вероятно ще преживеят още едно лудо, но този път празнично приключение в галактиката на Кинематографичната вселена на Marvel.

The Holiday Special е режисиран от Джеймс Гън. Той режисира и двете части на Пазителите на галактиката и постави на картата непознатите досега герои. Гън работи и по третата част на „Пазителите на галактиката“, която е планирана да излезе през май следващата година.

Популярна тема