Тези филми на DC все още идват през 2022 г

Съдържание:

Тези филми на DC все още идват през 2022 г
Тези филми на DC все още идват през 2022 г
Anonim

DC League of Super-Pets – 29 юли 2022 г

Въпреки че този филм на DC ще бъде по-скоро насочен към деца, все пак си струва да го споменем. Има редица големи имена, свързани с този анимационен филм. Дуейн Джонсън е гласът на Суперкучето Крипто, Киану Рийвс, който играе Батман, и Кевин Харт като Ейс, Хрътката на прилепа. Филмът така или иначе обещава да бъде забавен с този актьорски състав.

В DC League of Super-Pets Лигата на справедливостта е заловена и зависи от привържениците на животните да ги спасят. Животните имат подобни сили като Лигата на справедливостта и отчаяно ще се нуждаят от тях, за да спасят героите.

Image
Image

Черен Адам – 21 октомври 2022 г

В допълнение към DC League of Super-Pets, Дуейн „Скалата“Джонсън също ще участва в друг филм на DC. Той също има главната роля във филма Черен Адам, който е планиран от няколко години. Черният Адам приключи снимките миналата година, така че това трябва да е първият филм от разширената вселена на DC, който ще видим тази година.

Освен няколко тийзъра и снимки в Instagram на Джонсън, всъщност все още не сме видели нищо от филма. Черният Адам понякога е герой в комиксите, но обикновено е злодей. Така че ще бъде интересно да видим коя страна на героя излиза най-силно в този филм. Освен това изглежда, че големият съперник на Черния Адам, Шазам, няма да се появи във филма. Така че това ще бъде филм, който е изцяло посветен на героя Черен Адам.

Image
Image

Shazam! Яростта на боговете – 16 декември 2022 г

Говорейки за Shazam, той също ще се завърне на сребърен екран след около три години. Шазам! Fury of Gods, който е продължение на първия филм на Shazam, ще се появи по кината в края на годината.

Има малко информация относно сюжета на филма. Видяхме в края на първия филм на Shazam, че хората от обкръжението на Billy Baton също получиха сили и тя формира семейството на Shazam. Целият този отбор също се връща за втората част. Освен това беше обявено и кой ще бъде големият супер злодей, защото Shazam ще трябва да се състезава срещу Eclypso. Това може да е предизвикателство за героя.

Batgirl – 2022

В допълнение към всички кино филми, DC изглежда също иска да прави повече и повече съдържание за HBO Max. В началото на годината вече видяхме Peacemaker, който беше спин-оф сериал от миналогодишния филм Suicide Squad. Сега, въпреки че точната дата все още не е известна, трябва да получим и филм за героя Batgirl. Това ще бъде първият филм от разширената вселена на DC, който няма да бъде пуснат по кината, но ще бъде показан веднага по HBO Max.

Въпреки че персонажът на Batgirl обикновено се свързва с Батман, този герой няма да има нищо общо с филма The Batman, който също трябваше да видим по-рано тази година. Батман не се развива в разширената вселена на DC, но филмът Batgirl е. Batgirl се играе от Лесли Грейс и към нея във филма ще се присъедини Майкъл Кийтън, който ще повтори емблематичната си роля на Батман.

Популярна тема