Sony идва със сериите Horizon, God of War и Gran Turismo

Съдържание:

Sony идва със сериите Horizon, God of War и Gran Turismo
Sony идва със сериите Horizon, God of War и Gran Turismo
Anonim

Филмът Uncharted с участието на Том Холанд се представи добре в кината. Изглежда, че Sony иска да продължи успеха, защото брифинг за инвеститори показва, че много повече проекти са получили зелена светлина. Дейвид Гибсън съобщава за това чрез Twitter.

Например, поредица за Horizon, поредицата от игри на Dutch Guerrilla, ще бъде направена в сътрудничество с Netflix. Междувременно Amazon работи върху поредица за God of War, за която се спекулира от дълго време. Отличително заглавие е само Gran Turismo. Ще бъде направен и телевизионен сериал за състезателната игра, но все още не се знае коя стрийминг услуга ще бъде изключена.

За останалото все още не са публикувани подробности за сериала. Така че все още не знаем кой ще играе Aloy или Kratos в съответната серия. Също така все още не е известно кога предаванията ще се появят в стрийминг услугите.

Много надежда в компютърните игри от Sony

Освен поредицата, базирана на игри, Sony обсъди и очакванията за компютърните игри по време на брифинга. Издателят инвестира много в това напоследък и изглежда компанията далеч не е приключила с това. Следователно Sony очаква много от новото нахлуване на PC пазара, през 2023 г. компанията очаква продажбите да бъдат 3,8 пъти по-високи от миналата фискална година.

Популярна тема