Това е гамата от скандинавски телевизионни сериали във Viaplay

Съдържание:

Това е гамата от скандинавски телевизионни сериали във Viaplay
Това е гамата от скандинавски телевизионни сериали във Viaplay
Anonim

Разследването

Първата серия е датският сериал Разследването, който определено си заслужава гледането. Първият сезон има шест епизода по около 45 минути всеки. Сериалът разказва за убийство от подводница. Историята е за шведската журналистка Ким Уол, която се качва на подводница, собственост на милионера Питър Мадсън в Копенхаген. Познахте: тя няма да преживее това. Между другото, тази история не е измислица, защото наистина се е случила. Wall всъщност почина през 2017 г. Сериалът се фокусира върху разследването на Мадсън и е изключително вълнуващ. Сериалът може да се гледа и в NPO Plus. Това е истински криминален сериал, но такъв, който е истински.

Хармоника (Viaplay Original)

Поредица от съвсем различен ред е Harmonica. Сезонът се състои от пет епизода, които отнемат около четиридесет минути наведнъж. Harmonica разказва историята на музикалната група, група от Хари и Моника. Те бяха много популярни преди шестнадесет години, вече не. Идва предложението да се съберат, което не се получава много добре, тъй като бракът им е на път да избухне. Може ли връзката да бъде спасена и ще отидат ли на турне или не? Между другото, този сериал не се приема много добре.

Image
Image

Гръм в сърцето ми (Viaplay Original)

Гръм в сърцето ми е шведски драматичен сериал, чийто първи сезон се състои от 8 епизода по около половин час. Това е типичен сериал за млади възрастни, в който 22-годишната Сигрид и нейните приятели се сблъскват с процеса на порастване. В крайна сметка всеки има своя собствена страст и минало, как оформяте собствената си идентичност? Сезон 2 идва следващата година!

Тройка (Viaplay Original)

Swedish Threesome има един сезон във Viaplay, състоящ се от осем епизода, които продължават по-малко от половин час. Сериалът разказва историята на срещата на Дейвид и Сири с Камил една вечер. В пиянско настроение се случва трио, откъдето идва и името на този сериал. Можете да видите как завършва с двойката, която е заедно от седем години във Viaplay. Това е серия, която е идеална за млади хора. Сезон 2 ще бъде пуснат по-късно тази година.

Image
Image

Hammervik (Viaplay Original)

Това шоу има не по-малко от четири сезона във Viaplay. Всички сезони се състоят от 8 епизода и продължават около четиридесет минути на епизод. Сериалът разказва за полицайката Йохана, която трябва да се върне в родния си град заради погребението на майка си. Но нещо напълно неочаквано се случва, когато тялото на изчезнало момиче е открито там. Силно препоръчително за любителите на престъпленията с много сезони.

Изтрий ме (Viaplay Original)

Отново е време за поредица, която можете да изпиете наведнъж. Delete me има само един сезон и този сезон има седем епизода от само половин час. Сериалът е за две най-добри приятелки Марион и Марит, които почти са завършили гимназията. Но тогава се случва нещо лошо, когато една безобидна шега стане вирусна. Оказва се, че никога не е много умно просто да правиш секс запис… Предстои втори сезон на Delete me.

Image
Image

PØrni (Viaplay Original)

Този норвежки сериал вече има два налични сезона във Viaplay. Всеки сезон има шест епизода по-малко от половин час. Добра храна за бърз поглед между тях. Това е комедиен драматичен сериал, в който проследяваме Пьорни, която работи в закрила на детето и отглежда сама двете си дъщери и племенника си. Тя непрекъснато се сблъсква с всякакви дилеми, като например въпроса кога да намери време за себе си. Поредицата е подходяща от дванадесет години и вече има средно 8,1 в IMDB. Тази поредица може да се гледа и на NPO Plus.

По-дебел от вода (Viaplay Original)

Този Viaplay Original вече има два сезона, състоящи се от десет епизода наведнъж, с продължителност приблизително един час на епизод. Поне така е в първия сезон. Епизодите от втори сезон продължават около 45 минути. В сериала следваме двама братя и сестри с много драма зад ъгъла. Това важи особено, ако майката внезапно умре и има наследство. Силно препоръчително за хора, които обичат драмата и тайните.

Популярна тема