PlayStation Store премахва закупените филми без възстановяване

Съдържание:

PlayStation Store премахва закупените филми без възстановяване
PlayStation Store премахва закупените филми без възстановяване
Anonim

В някои държави потребителите ще видят, че филми, които скоро ще бъдат закупени, изчезват от колекцията им. В момента това се отнася главно за Австрия и Германия, където филмите и телевизионното съдържание от Studio Canal се премахват от колекцията от Sony. Издателят съобщи това в публикация в блог и беше забелязан от Computer.

Това е дълъг списък от филми и друго съдържание, включително заглавия като John Wick, Apocalypse Now, The Pianist, Goodbye Berlin, Saw, Daredevil и The Hunger Games. Филмите се премахват поради глобални лицензионни права. Sony вече няма лиценз да продава или отдава под наем засегнатите филми през PlayStation Store.

Без възстановяване на средства за закупени филми

Sony вече реши през август 2021 г. повече да не продава филми и сериали чрез онлайн магазина, но по това време беше съобщено, че потребителите могат да продължат да гледат съдържанието. Така че това внезапно ще свърши от септември. На потребителите също няма да бъдат възстановени суми за филмите, които са закупили.

Следователно потребителите не са доволни от решението на Sony и колко лесно могат да бъдат отнети правата за купувачите. Според тях клиентите трябва да могат да продължат да гледат съдържанието, въпреки че лицензите за платформата са изтекли. Някои дори смятат, че действията на Sony попадат в кражба.

Популярна тема