Какъв е вашият съвет за гледане в момента?

Съдържание:

Какъв е вашият съвет за гледане в момента?
Какъв е вашият съвет за гледане в момента?
Anonim

Кошници с кестени - Тео

Ако има един сериал, който мога да препоръчам на всички, това е Chestnut Baskets в Netflix. Този скандинавски (датски) трилър сериал от шест части се върти около преследването на сериен убиец, който оставя кестенови фигури навсякъде. В допълнение, сцените на престъпленията, които убиецът оставя след себе си, са за ужас на полицията. Chestnut baskets ви държи на ръба на седалката ви от началото на сериала чрез силна актьорска игра и силна история. Необходимата драма, мистерията и политическата интрига също допринасят за това!

The Goes Wrong Show - Arran

Харесвате ли театъра и/или типичния британски хумор? Тогава ви съветвам да погледнете The Goes Wrong Show. Във всеки епизод актьорският състав се опитва да изнесе тридесетминутно шоу. И както можеше да се досетите от заглавието, нещата се объркват всеки път. Най-лудите неща се случват, често с много ирония. Очаквайте да паднете от стола си няколко пъти от смях!

Image
Image

Ted Lasso and Succession - Ралф

Имам два съвета за гледане, които искрено мога да препоръчам на всички. Първо, ако търсите страхотно позитивен сериал, който да освежи тези трудни времена, Ted Lasso е идеалният за това. Поредицата на Apple TV+ е за треньор по американски футбол (Джейсън Судейкис), който става треньор на футболен клуб от Висшата лига. Той не знае почти нищо за правилата на футбола, но с положителното си отношение все пак се опитва да изкове мощен отбор от разделената група играчи.

Ако искате да гледате сериал, който е пълен с ужасни хора, тогава трябва да сте в Succession. Донякъде базиран на могъщото семейство Мърдок, шоуто се съсредоточава върху Логан Рой (Брайън Кокс), главен изпълнителен директор на огромна медийна империя, която разпространява лъжи всеки ден, и неговите деца (включително Джереми Стронг и Киърън Кълкин). Всеки се опитва да вземе властта по свой начин, а компанията също е изправена пред огромен скандал и други проблеми. Сериал, пълен с толкова много лоши хора, не изглежда като добра основа за сериал, но Succession е един от най-добрите сериали на момента и определено си заслужава да се гледа!

Image
Image

Aggretsuko - Крис

Това аниме е за Рецуко, 25-годишна необвързана червена панда със скучна работа в счетоводна кантора. Тя излива разочарованието си от работата и живота си в караоке бара, където претърпява метаморфоза и вилнее на грубия хард рок. Контрастът и сюжетните обрати по време на нейния офис и (липса на) любовен живот придават на сериала допълнителен колорит. Четвъртият сезон е пуснат в Netflix от този месец.

Популярна тема