BTS идва в Disney+ в не по-малко от пет филма и сериала

Съдържание:

BTS идва в Disney+ в не по-малко от пет филма и сериала
BTS идва в Disney+ в не по-малко от пет филма и сериала
Anonim

Феновете на BTS вече трябва да се абонират за Disney+. W alt Disney Company и Hybe, лейбълът на BTS, обявиха ново сътрудничество чрез съобщение за пресата.

Това веднага е голямо сътрудничество, защото изключително популярната момчешка група ще участва в не по-малко от пет различни проекта. Следователно сътрудничеството е в дългосрочен план, казва Парк Джи-уон, главен изпълнителен директор на Hybe. От "Дисни" все още не са обявили за кои пет проекта става въпрос, но медийният гигант издаде подробности за редица филми и сериали.

Тези BTS филми и сериали идват

Първият обявен проект е BTS: Permission to Dance on Stage - LA. Това е ексклузивен, кинематографичен 4K филм от концерта на момчешката група на стадион "Софи" в Лос Анджелис през ноември миналата година. Това беше първият път от две години, в който групата успя да изнесе концерт пред публика на живо.

Освен това в процес на създаване е риалити шоу, наречено In The Soop: Friendcation. Сериалът ще включва не само членове на BTS, но и Woo-shik Choi от филма Parasite и Park Seo Jun от сериала Itaewon Class на Netflix и предстоящия Captain Marvel 2.

Третият проект на BTS, който Disney разкри, е BTS Monuments: Beyond The Star. Това е документална поредица за ежедневието на групата и показва ексклузивни кадри зад кулисите. BTS Monuments идва в Disney+ през 2023 г., датата на пускане на другите проекти все още не е известна.