Ето как можете да гледате Рома Фейенорд на финала на Лигата на конференциите

Съдържание:

Ето как можете да гледате Рома Фейенорд на финала на Лигата на конференциите
Ето как можете да гледате Рома Фейенорд на финала на Лигата на конференциите
Anonim

Фейенорд победи Марсилия, за да се появи на финала на Лигата на конференциите. В сряда вечерта от 21 часа клубът от Ротердам може да играе срещу Рома на легендарния треньор Жозе Моуриньо. Разбира се, че искате да гледате Рома Фейенорд, за да видите дали най-накрая има холандски успех в европейско състезание. Във всеки случай Фейенорд вече се постави във възможно най-добрата позиция и сега трябва да вземе победата в албанската столица Тирана.

Гледането на Roma Feyenoord е начинът, по който го правите

Въпреки че много обичащата футбол Холандия почти се поддава на треската за купата, има само ограничен брой места, където може да се види финалът на Лигата на конференциите. Първият начин е най-лесният, защото Вероника излъчва, както винаги, европейския финал. Предаването на Veronica ще започне малко по-рано в сряда вечерта, студиото ще бъде на живо в 19.30 и можете да гледате Roma Feyenoord безплатно, ако имате абонамент за телевизия. Можете дори да гледате предаването на Veronica без реклама чрез стрийминг услуга NL See.

Ако не ви се гледа финала на Лигата на конференциите чрез Veronica, за щастие има алтернатива. ESPN също ще излъчи мача, но това ще включва допълнителни разходи за абонамент. Можете да предавате финала тук в 21:00 и да гледате Roma Feyenoord, но ако имате нужда и от предварителен преглед, можете да се присъедините към Studio Europa по-рано в 20:00.00. Можете също да гледате ESPN през вашия телевизор, ESPN 1 е каналът, от който се нуждаете за това.

Популярна тема