Петте най-добри нови сериала на Apple TV+, които можете да гледате в момента

Съдържание:

Петте най-добри нови сериала на Apple TV+, които можете да гледате в момента
Петте най-добри нови сериала на Apple TV+, които можете да гледате в момента
Anonim

Праисторическа планета

Миналия месец Apple TV+ пусна нов телевизионен сериал: Prehistoric Planet. Това е истински сериал за любителите на динозаврите! Гласът зад кадър е осигурен от никой друг, а от самия сър Дейвид Атънбъро. Готиното в цялото шоу е, че изображенията са направени с помощта на компютри. Логично, защото нямаме готови записи на динозаври!

Стилът на поредицата е точно като на планетата Земя. Prehistoric Planet се състои от пет епизода, които се излъчват всяка седмица. И петте вече могат да се видят. Отнася се за:

  • Coastes
  • Пустини
  • Сладка вода
  • Ледени светове
  • Гори

Във всички епизоди ще видите динозаври. Те тръгват за около четиридесет минути наведнъж. Ако все още не сте абонат на Apple TV+, можете да гледате първия епизод безплатно, за да видите дали ви харесва.

Image
Image

Сияещи момичета

Вторият сериал, препоръчван в момента на Apple TV+, е Shining Girls. Нов сериал с участието на не кой да е, а Елизабет Мос. Преди това Мос е участвал в няколко хитови телевизионни сериала, включително Mad Men и The Handmade Tale. Друг човек, който участва в телевизионния сериал, е Джейми Бел, който познаваме и като танцьора Били Елиът.

Сияещи момичета, който се появи през април тази година, има осем епизода и е за Кърби Мазрачи (Мос), която открива, че щом някой бъде убит, това има връзка с нейната травма. Заедно с журналиста Дан Веласкес тя се опитва да разбере всичко и да се примири с миналото си. Сериалът съчетава жанровете трилър и научна фантастика и е много вълнуващ! Ако все още не сте абонат на Apple TV+, можете да гледате първия епизод безплатно, за да видите дали ви харесва.

Напускане

Трети телевизионен сериал, който препоръчвате на услугата за стрийминг и може да се гледа от февруари, е Severance. Това е трилър, състоящ се от осем епизода и успял да улови доста добре познати глави. Виждаме Адам Скот, Джон Туртуро, Кристопър Уокън и Патрика Аркет. Сериалът е за всеки, който обича трилъри и научна фантастика.

Шоуто се развива в бъдещето и никой не знае каква работа върши той или тя. Защото след като се приберат у дома, те не знаят нищо за работата си, но същото се случва и обратното: в офиса те губят всички спомени за дома. Следите ли го още? О, не? Тогава има само едно решение и то е да гледате това шоу!

Image
Image

WeCrashed

Друго, което трябва да се види, което се вижда от март тази година, е WeCrashed с участието на Джаред Лето и Ан Хатауей. Това е първата роля на Лето в телевизионен сериал. Този сериал също има осем епизода. Историята на сериала се базира на основателя на WeWork, чиято роля поема Лето. Адам Нойман веднъж основа успешната WeWork, за да загуби 40 милиарда долара за една година. Ако искате да знаете как се е случило това, можете да гледате сериала с увереност. Играта на Лето и Хатауей е наред.

Image
Image

Пачинко

Последният се препоръчва за любителите на Корея. Pachinko се излъчва от март тази година и също се състои от осем епизода. Сериалът е базиран на бестселър на New York Times. Пачинко разказва историята на четири поколения от семейство на корейски имигранти. Епохата е от 10-те години на 20e век до 80-те години. Като зрител вие сте отведени в колониалната епоха, Втората световна война, окупацията на Япония и Корейската война. Това е много материал само за осем епизода, но начинът, по който се прави, е много хубаво и интригуващо! Актьорската игра е на много високо ниво, което прави сериала добре приет. Ако не ви се чете бестселъра на Мин Джин Лий, можете да гледате този сериал на Apple TV+!

Популярна тема