Поточното предаване става все по-популярно в Холандия

Съдържание:

Поточното предаване става все по-популярно в Холандия
Поточното предаване става все по-популярно в Холандия
Anonim

Почти всеки в Холандия има телевизор, според проучване, проведено от името на TP Vision (притежател на лиценз за телевизори Philips). Само 2 процента от холандците нямат устройство у дома, а около 60 процента имат две или повече. Това може да означава само, че се гледа и много телевизия.

Това също е вярно, защото около 70 процента от анкетираните смятат телевизора за съществена част от всекидневната. Повече от половината холандци, 55 процента, дори го смятат за съществена част от живота си. Повечето хора също така не очакват скоро да живеят без телевизия.

Image
Image

Поведението при гледане на телевизия клони повече към стрийминг

И все пак традиционната линейна телевизия е в упадък. Само 40 процента от анкетираните посочват, че гледат линейна телевизия. Това е дори повече от малките 30 процента, които основно предават съдържание, но разликата намалява. Други приложения на телевизора, особено за игри, също нарастват.

От известно време е ясно, че стриймингът няма да изчезне просто така. Въпреки че Netflix не се справя много добре в момента по отношение на абонатите, услугата наскоро имаше голям успех с Stranger Things 4. Оби-Уан Кеноби в Disney+ също е много гледан.

Освен това гамата от стрийминг услуги се увеличава. Само тази година добавихме Viaplay и HBO Max, като и двете бързо печелят абонати. SkyShowtime ще бъде достъпен и у нас по-късно тази година.

Популярна тема