Най-скъпите джаджи, които много хора имат у дома

Съдържание:

Най-скъпите джаджи, които много хора имат у дома
Най-скъпите джаджи, които много хора имат у дома
Anonim

Най-скъпите джаджи в къщата: по-големи, по-умни, но и функционални

Дебелият OLED телевизор, който се кичи на стената, така че никога повече да не ви се налага да ходите на кино - свързан с безупречна, многофункционална звукова система от калибър „топпер“в ценовия сегмент. И ако не сте доволни от по-голям телевизор, сега можете да получите дебел лазерен лъч със съответстващ, разтегателен екран от +100 инча. На една ръка разстояние, с едно дистанционно управление? Проверете.

А какво ще кажете за нарастващата гама от свързани с WiFi решения за интелигентен дом? Удобни инструменти, с които можете да затъмните всички светлини, програмни времена (и цветове) или дори да проверите съдържанието на вашия интелигентен хладилник? „Интернет на нещата“– IOT – носи със себе си непрекъснато нарастващ набор от възможности. Какво време да си жив.

Потребителят е по-голям от всякога - независимо от бюджета

Проучване и сравняване с часове - с най-добрата възможна сделка на хоризонта: Изплаща се. В края на краищата има за всеки по нещо и технологията отдавна е престанала да бъде само символ на статус. Освен това прави живота по-лесен и практичен.

Ние също сме разглезени, така е. И в това няма нищо лошо, стига да приемем най-доброто качество, което бюджетът ни може да предложи. В края на краищата това е нашата оперативна база - мястото и убежището, където релаксираме, играем, общуваме и се зареждаме от забързаното ежедневие.

Защо правилната застраховка на дома или имуществото има все по-голямо значение

Следователно колекцията от джаджи на геймърите, аудиофилите и/или кинолюбителите от самото начало става все по-ценна. Следователно полезността на добрата застраховка на домашното имущество е по-важна сега. Защото тази колекция от скъпи джаджи и техника не е привлекателна само за собственика. Особено през летния сезон - периодът, в който по-често можете да бъдете навън.

Следователно това помага да застраховате вашите трудно спечелени, ценни предмети с питащ вид. Също така не е без значение да проверите дали текущата ви застраховка на домакинството или дома все още покрива достатъчно вашата колекция от джаджи - не само когато сте я взели, но и днес.

Това е не само мъдро, но и премахва много грижи (за мебелите). Приятен бонус: несъмнено ще спите много по-добре, ако сте подредили това горнище!

Популярна тема