Актуализация - Голямо прекъсване на KPN изключва интернет

Съдържание:

Актуализация - Голямо прекъсване на KPN изключва интернет
Актуализация - Голямо прекъсване на KPN изключва интернет
Anonim

Актуализация - грешката изглежда е над

Както беше споменато в първоначалното съобщение за това прекъсване, отчетите бързо отново спаднаха. Общо около час имаше пик, но сега отчетите се върнаха на приблизително нормално ниво. За повечето хора услугите на KPN би трябвало отново да работят нормално.

Оригинална публикация

Ако сте клиент на KPN и не можете да използвате интернет или телевизия например, това може да е правилно. Доставчикът се бори с неизправност, както се вижда от голям брой доклади. Привидно от нищото известията са около 15.00 надмина хиляда този следобед. Броячът е над 2500 към момента на писане.

Не е ясно какво е причинило неизправността. Текущият пик все още не е разпознат в Twitter на KPN Webcare, където доставчикът често предоставя актуализации за прекъсвания. Следователно все още не е ясно колко дълго ще продължи прекъсването и дали KPN изобщо знае за него.

Повечето потребители съобщават за проблеми с телевизията или интернет, както с мобилния интернет, така и с фиксирания интернет. Следователно няма да е лесно за клиентите на KPN този следобед например да стриймват или да използват по друг начин интернет. Не е ясно дали всички услуги на KPN са засегнати от прекъсването.

Седмица на провалите

KPN не е първата голяма компания, която страда от неизправност тази седмица. По-рано тази седмица много клиенти на банката ING не можаха да видят баланса си. Това прекъсване продължи голяма част от сутринта и следобеда, преди да бъде обявено за разрешено точно преди края на работния ден. Да се надяваме, че проблемите в KPN ще бъдат по-леки.

Между другото, пикът изглежда отново се изравнява. За съжаление, това не означава, че прекъсването е приключило, тъй като често идва с пикове и спадове. От друга страна, може да се окаже, че целият провал в крайна сметка е краткотраен.

Популярна тема