Viaplay изненада със страхотна поредица Били Хлапето

Съдържание:

Viaplay изненада със страхотна поредица Били Хлапето
Viaplay изненада със страхотна поредица Били Хлапето
Anonim

Били Хлапето е роден в Ню Йорк през 1859 г. като Хенри Маккарти. Детството му не беше съвсем лесно. На петнадесетгодишна възраст Маккарти губи родителите си и това го тласка в престъпната верига. Тогава животът му се състоеше от кражби, обири на банки и убийства. Младият Маккарти трябваше да краде храна на 16, за да оцелее в Дивия запад, след което нещата вървяха от зле към по-зле.

Но, разбира се, зад всяко лошо дело на Маккарти имаше причина и те са цитирани тук в поредицата във Viaplay. Например, ще видим как Маккарти се превръща в Били Хлапето и ще видим неговия кратък живот в поредицата от осем епизода.

Прочетете също: Viaplay може да загуби половината от своите абонати

Следователно сериалът ще бъде един вид изследване на характера, което може би можем да сравним с прехода от Уолтър Уайт към Хайзенберг или Джими Макгил към Сол Гудман. Били ще премине границата между доброто и злото и ще размаха револвера си в тази екшън поредица от дивия запад. Накрая зрителят ще трябва да разбере избора на Били.

Кратък, но изпълнен с насилие живот

Billy the Kid идва от създателите на Vikings, изключително успешната поредица Viking, която има много сезони. Дали искат да направят същото с Били Хлапето все още е въпросът, защото Били Хлапето е само на 21 години, преди да бъде застрелян. Доста кратък живот за няколко сезона.

Популярна тема