Кои игри определено идват в Game Pass през август?

Съдържание:

Кои игри определено идват в Game Pass през август?
Кои игри определено идват в Game Pass през август?
Anonim

Средата на юли е и някои от новите игри в Game Pass тепърва ще бъдат пуснати, но ние вече предпазливо насочваме очи към предстоящия месец. Какви игри ще бъдат добавени към услугата през август? Въпреки че повечето от новите игри все още са неизвестни, ние вече знаем, че някои игри скоро ще дойдат в Game Pass. Вече преминаваме през тези игри.

Turbo Golf Racing - 4 август

Голф и състезания в едно заглавие? Това е доста специално, особено ако не е марка с немски произход. Turbo Golf Racing е малко като Rocket League, но с голф вместо футбол. Целта е да завършите курс с вашето бъги и голяма топка за голф, за да вкарате топката си в дупката възможно най-бързо.

Ще срещнете всички познати голф препятствия по пътя, включително водни корита, пясък и дървета. Вие се състезавате срещу до 7 други, които се състезават по същото трасе със собствената си топка едновременно. За разлика от Rocket League, вече не е отбор срещу отбор на стандартно игрално поле, а индивидуално и по-дълго игрище. Освен това геймплеят е много разпознаваем: бъгитата все още могат да отскачат във всички посоки и да правят лудории, а вие все още можете да притеснявате опонента си, като отскачате топката им в другата посока.

Хаосът е гарантиран от 4 август!

Two Point Campus - 9 август

Тази игра е духовен наследник на Theme Hospital, прочутата игра от Bullfrog и Peter Molyneux. Bullfrog вече го няма, но за щастие имаме този наследник на Two Point с до голяма степен същите идеи и хумор. Това не е изненадващо, играта е направена от същите двама души, които също са основали Theme Hospital!

Идеята е да управлявате болница и да я направите подходяща за диагностициране и лечение на най-странните заболявания. Повечето заболявания се нуждаят от собствено лечение, така че разширяването винаги е необходимо. Освен това трябва да поддържате болницата си чиста и персонала ви доволен.

Играта имаше огромен успех и беше много добре приета. От 9 август можем да започнем с наследника Two Point Campus. Това е веднага безплатно за игра за абонати на Game Pass.

Midnight Fight Express - 23 август

Тази игра е истинска инди игра: направена само от един човек. Не можете да видите това, играта изглежда красива и изглежда играе чудесно. Играта се играе като изометрична кавга отгоре надолу и включва някои доста брутални финишъри. Въпреки че все още не се знае много за тази игра, тя със сигурност привлече вниманието ни и нямаме търпение да започнем да правим влака от трейлъра опасен. Любопитни сме дали тази игра играе толкова добре, колкото изглежда!

Още игри идват в Game Pass през август 2022 г

Със сигурност няма да остане с тези игри следващия месец. Във всеки случай можем да очакваме редица игри на Yakuza, които преди това бяха премахнати от услугата, но Microsoft добави първите три през юли.

В допълнение, Micosoft усеща горещия дъх на Sony, когато издуха кулата с новия PS Plus с огромните 17 допълнения към игри през юли. Следователно Microsoft ще иска ясно опровержение, нещо, от което всички ние като геймъри печелим!

Препоръчано: