Нови игри Game Pass, обявени за юли 2022 г

Съдържание:

Нови игри Game Pass, обявени за юли 2022 г
Нови игри Game Pass, обявени за юли 2022 г
Anonim

Казват, че Game Pass е една от най-добрите сделки, които можете да получите като геймър. Срещу сравнително ниска месечна такса можете да играете стотици игри, без да харчите нищо. Много игри бяха добавени и през първата половина на този месец и Xbox вече обяви какво предстои за останалата част от месеца.

Втората половина на юли е водена от As Dusk Falls (игра, за която можете да прочетете нашия преглед тук). Това вече беше известно, но тъй като е утре, Xbox го спомена отново. Пълният състав за останалата част от месеца е както следва:

  • С падането на здрача (облак, конзола, компютър) - 19 юли
  • Ashes of the Singularity: Escalation (PC) - 19 юли
  • Watch Dogs 2 (облак, конзола, компютър) - 19 юли
  • MotoGP 22 (облак, конзола, компютър) - 21 юли
  • Torment: Tides of Numenera (облак, конзола) - 21 юли
  • Inside (облак, конзола, компютър) - 29 юли

Кои игри вече бяха в Game Pass?

Както споменахме, Game Pass също получи някои страхотни заглавия по-рано този месец. Например, трио от игри Yakuza се върнаха в услугата малко неочаквано. Можете също да играете играта Lost in Random безплатно чрез услугата.

Прочетете също: Кои игри идват в Game Pass през август?

Game Pass ще ви струва само 9,99 на месец за конзола или компютър. Ако искате да можете да играете и на двете системи, а също и в облака, можете да изберете Xbox Game Pass Ultimate за 12,99 на месец. Тези, които изберат PC Game Pass или Game Pass Ultimate, също плащат само 1 евро за първия месец.

Популярна тема