Halo Infinite вече наистина може да се играе в кооперативна игра

Съдържание:

Halo Infinite вече наистина може да се играе в кооперативна игра
Halo Infinite вече наистина може да се играе в кооперативна игра
Anonim

Дори преди да излезе кампанията за един играч Halo Infinite, разработчикът 343 Industries обяви, че Halo Forge и кооперацията ще бъдат отложени малко по-дълго. Колко дълго, това беше неизвестно по това време, но и двата режима бяха отлагани все повече и повече.

Въпреки че кооперативният режим на Halo Infinite все още не е официално стартиран, вече можете да преживеете приключението на Master Chief с вашите приятели. Microsoft и 343 Industries обявиха чрез Twitter, че тестът на Campaign Network Co-Op вече е активен. Така че можете да играете бета версията на кооперативната кампания.

Как можете да играете Halo Infinite в co-op?

За да участвате в бета версията на Halo Infinite, първо трябва да изпълните няколко стъпки. Първо, ще трябва да се регистрирате за програмата Halo Insider, ако все още не сте го направили, и разбира се, ще ви е необходима и пълната версия на Halo Infinite или абонамент за Game Pass.

След това инсталирайте приложението Xbox Insider, ако играете на Xbox One или Xbox Series X/S и изберете програмата Network Co-op за полет. Ако играете през Steam, ще получите и уникален код, който може да бъде въведен чрез свойства > бета.

Ако искате да се насладите на кооперацията, не чакайте твърде дълго. Тестът няма да продължи безкрайно и ще приключи в понеделник, 1 август. 343 Industries също моли всички играчи да съобщават за грешки и други проблеми чрез формуляра за доклад за грешки.

Популярна тема