Идва ли As Dusk Falls за PS4 и PS5?

Съдържание:

Идва ли As Dusk Falls за PS4 и PS5?
Идва ли As Dusk Falls за PS4 и PS5?
Anonim

Днес излиза As Dusk Falls, дебютът на новото студио INTERIOR/NIGHT. Феновете на истории като Heavy Rain и Until Dawn са на правилното място с играта, тъй като студиото е основано от Каролайн Маршал, която е работила като водещ дизайнер на игри за Heavy Rain и Beyond: Two Souls.

Абонатите на Game Pass могат да започнат с As Dusk Falls веднага, тъй като играта ще може да се играе в услугата на Microsoft от първия ден. Това обикновено не означава, че е ексклузивно за Xbox, тъй като например Outriders също се появи директно в Game Pass, но е мултиплатформено заглавие.

За съжаление на собствениците на PlayStation, As Dusk Falls не е само случай на Outriders. Дебютът на INTERIOR/NIGHT ще бъде наличен само на Xbox One, Xbox Series X/S и PC. Възможно е играта да се появи на PS4 и PS5 на по-късна дата, но студиото все още не е казало нищо за това.

За какво става дума As Dusk Falls?

As Dusk Falls се развива в Аризона и се фокусира върху две различни семейства в продължение на няколко поколения. Историята на двете семейства започва в пустинята през 1999 г., но след това се проточва дълго.

Нашият преглед възхвалява вълнуващата история, героите, смислените избори и опциите за игра на играта многократно. Ние просто не сме фенове на системата Override и специалният стил на изкуство няма да подхожда на всеки.

Популярна тема