Гледайте Gamescom Opening Night Live 2022 тук

Съдържание:

Гледайте Gamescom Opening Night Live 2022 тук
Гледайте Gamescom Opening Night Live 2022 тук
Anonim

Както през последните две години, gamescom ще започне с презентация на живо с Geoff Keighley. Най-малко тридесет игри ще бъдат представени тази вечер, някои от които не са показвани досега. Така че, ако имате време, може би си струва да включите Opening Night Live, стига да е на заден план, докато правите нещо друго.

Заглавия като Hogwarts Legacy и Gotham Knights определено идват. Освен това ще бъде показана и игра, свързана с Borderlands (вероятно новите Tales от Borderlands). Sonic Frontiers, чиято дата на излизане изтече по-рано днес, също ще бъде там.

Gamescom Откриване Night Live може да се проследи в Twitch и YouTube. По-долу сме подготвили и двата потока за вас. Ако едното не работи, имате готово другото. Шоуто започва в 20.00 часа холандско време.

Какво друго можете да очаквате от gamescom 2022?

От утре gamescom наистина започва добре. На 25 август ще видим и Xbox Showcase, въпреки че вероятно ще бъде без Starfield или Redfall. Sony и Nintendo за съжаление пропускат това издание на gamescom, но въпреки това очакваме доста хубави игри. Има много други издатели, които също ще измислят страхотни игри.

Популярна тема