‘Xbox Cloud Gaming се разширява с Elden Ring, GTA 5’

Съдържание:

‘Xbox Cloud Gaming се разширява с Elden Ring, GTA 5’
‘Xbox Cloud Gaming се разширява с Elden Ring, GTA 5’
Anonim

Xbox залага на Cloud Gaming от известно време, например като създаде специална дивизия за него. Можете също да играете много игри Game Pass чрез облака. Ново приложение за телевизори дори прави възможно да играете на дивана у дома без Xbox или компютър.

Сега също изглежда, че игрите, които можете да играете чрез Xbox Cloud Gaming, се разширяват. Потребителят на Twitter Knoebelbroet откри, че Elden Ring, GTA 5 и Soul Hackers 2 имат бутон в магазина на Xbox, за да ги играят през облака. След това тези записи са изчезнали.

Може да е било грешка, но има причина да мислим, че Xbox иска да направи тези игри да могат да се играят в облака. Компанията по-рано заяви, че трябва да е възможно абонатите на Game Pass да играят игри, които са закупили чрез облака, дори ако не са налични за Game Pass.

Идва ли Xbox с нови функции за игри в облак?

Така че може просто Elden Ring, GTA 5 и други игри скоро да могат да се играят чрез Xbox Cloud Gaming. Xbox все още не е обявил нищо за това, но са планирани съобщения за издателя. Въпреки че Sony и Nintendo пропускат, Xbox ще присъства на gamescom в края на този месец, така че може да чуем повече там, както Knoebelbroet също подозира.

Популярна тема