Това е името на новата игра Kojima

Съдържание:

Това е името на новата игра Kojima
Това е името на новата игра Kojima
Anonim

Вътрешен човек Том Хендерсън пише за Try Hard Guides, че е видял кадри от следващата игра на Kojima Productions. Това ще бъде игра на ужасите, наречена Overdose. Хендерсън съобщава, че главната роля в играта ще се играе от Маргарет Кули.

Публикацията, която Хендерсън написа за това, временно не се излъчва. Хендерсън посочва в Twitter, че това е така, защото той е актуализиран и трябва да бъде одобрен отново. Актуализацията ще посочи, че Kojima е искал публикацията офлайн, искане, което може да говори много и е отказано.

Qualley преди това е работил с Kojima Productions за Death Stranding. В тази игра тя изигра героя Мама. Не е ясно дали нейната роля в Overdose има някаква връзка с мама или дори е същия герой. Разбира се, Коджима също можеше да избере да хвърли Куали в несвързана роля.

Няма много допълнителни подробности за предозирането. Хендерсън твърди, че кадрите, които е видял, са в перспектива от трето лице, но е чул, че има и опция от първо лице. Що се отнася до издателя на играта, твърди се, че Xbox има сделка за ексклузивна игра на Kojima, така че може би ще научим повече за предстоящото представяне на Xbox & Bethesda.

Image
Image

В допълнение към Overdose, Death Stranding 2 също е на път?

Kojima Productions също изглежда са заети с няколко нови игри. В допълнение към Overdose, Death Stranding 2 също ще бъде в производство. Подобно на Overdose, това не е потвърдено от Kojima Productions, но главният актьор Норман Рийдъс твърди, че снимките на играта са започнали.

Популярна тема