„Играта на Kojima за Xbox почти сигурно е изтекло заглавие“

Съдържание:

„Играта на Kojima за Xbox почти сигурно е изтекло заглавие“
„Играта на Kojima за Xbox почти сигурно е изтекло заглавие“
Anonim

Наскоро журналистът Том Хендерсън обяви, че е видял кадри от необявена игра от Kojima Productions. Това беше игра на ужасите с (работно) заглавие Overdose. Маргарет Куали, също видяна в Death Stranding, изигра главната роля.

Това веднага подхрани спекулациите, че Overdose ще бъде дългоочакваната игра на Kojima за Xbox. Това не беше потвърдено по време на представянето на Xbox, но Том Хендерсън сега казва, че е почти сигурен, че това е така. Това се дължи на подробности за свръхдозата, които той не сподели на първо място.

Изображенията на Overdose, които Хендерсън е видял, биха били възпроизведени на мобилно устройство (Google Pixel, за да бъдем точни). Това всъщност е възможно само ако се използва облачна версия на играта. Тъй като облачната технология е централна за играта на Xbox, Хендерсън приема, че игрите са едни и същи.

Image
Image

В допълнение към Overdose, Death Stranding 2 е на път

Между другото, Overdose не е единствената игра, върху която Kojima Productions работи. От известно време се носят слухове, че ще има и продължение на Death Stranding, което очевидно е потвърдено от главния актьор Норман Рийдъс. В допълнение Коджима посочи, че отношенията му с PlayStation все още са добри, така че нищо не пречи на продължението в това отношение.

Популярна тема