Ще бъде ли представена следващата игра на Kojima на gamescom?

Съдържание:

Ще бъде ли представена следващата игра на Kojima на gamescom?
Ще бъде ли представена следващата игра на Kojima на gamescom?
Anonim

Хидео Коджима е забележителна фигура в игралната индустрия, който е следван отблизо от определена група лоялни фенове. Последната му игра вече е на няколко години, но се знае, че Kojima Productions има някои неща в разработка. Туит от самия Kojima предполага, че скоро ще видим нещо от неговото студио.

В туита Коджима споделя снимка от софтуер за редактиране на видео с надписа, че е „приключил с редактирането за сега“. Логичното заключение според мнозина е, че той работи върху трейлър за следващата си игра. Тъй като Kojima и водещият на Gamescom Opening Night Live Джеф Кийли са в движение, има подозрения, че ще видим този трейлър в gamescom.

Това все още не е потвърдено, но няма да е първият път, когато Коджима посочва, че работи върху нещо точно преди разкриването. Скоро ще разберем дали работата му по редактиране наистина е за gamescom. Откриването Night Live е вече на 23 август.

Върху какво работи Kojima Productions?

В момента има два проекта, които изглеждат кандидати за бързо разкриване. Kojima работи върху игра за Xbox, най-вероятно наречена Overdose, и знаем чрез Norman Reedus, че Death Stranding 2 е в процес на разработка. Тъй като Xbox е един от най-големите състезатели на gamescom, играта Xbox изглежда като добър залог.

Препоръчано: