Call of Duty Warzone 2 връща елементи от Black Ops 4

Съдържание:

Call of Duty Warzone 2 връща елементи от Black Ops 4
Call of Duty Warzone 2 връща елементи от Black Ops 4
Anonim

Call of Duty Warzone 2 ще има повече прилики с режима Blackout на Call of Duty Black Ops 4, отколкото с първата версия на Warzone. Поне ако вярваме на YouTuber NerosCinema, който получи тази информация от някой, който вече е играл играта. Според YouTuber, в Call of Duty Warzone 2 не само ще се бием с други играчи, но също така ще трябва да изпълняваме мисии срещу врагове, контролирани от компютъра.

В допълнение получаваме чанта, за да вземем повече плячка и да я вземем с нас. Според различни слухове чантата ще се превърне в решаваща част от новия геймплей на Call of Duty Warzone 2. Е, можете да приемете всичко това със зърно сол, но NerosCinema все още получава признание от добре познатото момиче, Том Хендерсън. Когато става дума за стрелци, Хендерсън често е прав, така че може би зрънцето сол може да е малко по-малко.

Подробности за картата на Call of Duty: Warzone 2

YouTuber NerosCinema също има какво да съобщи за новата карта на Call of Duty Warzone 2. Например популярната карта Highrise от Modern Warfare 2 ще бъде част от новата карта. В допълнение, ние също така получаваме полигон за тестване на вашите оръжия, където трябва да се показва повече информация за щетите и други неща, отколкото в момента. Ще видим какво предлага Call of Duty Warzone 2 по-късно тази година, но ще трябва да имаме търпение.

Популярна тема