Call of Duty Warzone 2 официално потвърдена, излиза през 2022 г

Съдържание:

Call of Duty Warzone 2 официално потвърдена, излиза през 2022 г
Call of Duty Warzone 2 официално потвърдена, излиза през 2022 г
Anonim

По-рано тази година беше официално обявено и доста неочаквано, че Call of Duty Warzone 2 е в процес на разработка в Infinity Ward, заедно с Call of Duty Modern Warfare 2. Нещо повече, пускането на обновения Battle Royale шутър е не след дълго. Изчакайте след голямата игра Call of Duty тази година.

Infinity Ward потвърди пред CharlieIntel, че Call of Duty Warzone 2 ще стартира тази година. Кога през 2022 г. не е ясно, но вероятно ще е след 28 октомври, когато излиза Call of Duty Modern Warfare 2.

Игра на Leentjeneuur в Call of Duty

Подобно на оригиналния Call of Duty Warzone, не всичко е направено оригинално за Battle Royale Shouter. Warzone 2 ще използва същия двигател, механика, функции и други активи от Call of Duty Modern Warfare 2. Вероятно по-късните игри на Call of Duty също ще оставят своята купчина в Warzone 2.

Поразително е, че Activision Blizzard вече са избрали да направят втора част, тъй като оригиналната Warzone продължава да привлича милиони играчи всеки ден. Съобщава се, че това е свързано с много грешки, от които страда стрелецът, които могат да бъдат коригирани в текущия двигател на играта.

Популярна тема