Показана е нова карта за Call of Duty Modern Warfare 2

Съдържание:

Показана е нова карта за Call of Duty Modern Warfare 2
Показана е нова карта за Call of Duty Modern Warfare 2
Anonim

Чрез TikTok и Twitter Infinity Ward показа нова карта за Call of Duty Modern Warfare 2. Тази карта се нарича Farm 18 и въпреки че е съвсем нова, черпи малко вдъхновение от карта от Modern Warfare. Картата е частично базирана на картата Shoothouse от тази игра.

Джеоф Смит, който отговаря за дизайна на картата в Modern Warfare 2, обяснява, че екипът е бил голям фен на Shoothouse. Но тази папка не се копира. Вместо това в центъра на картата има тренировъчна зала в стил Shoothouse. Играчите, които искат да играят тази „луда игра“, могат да отидат до средата на Farm 18, но малко по-навътре, можете да играете по напълно различен начин.

Това също така обяснява детайл, за който много играчи няма да се замислят. Много мисли бяха вложени в растителността на Ферма 18. Фермата 18 трябваше да изглежда обрасла, но растителността не можеше да стане твърде гъста или играчите можеха да се скрият твърде лесно.

Кога излиза Modern Warfare 2?

Играчите ще трябва да изчакат още малко, преди да започнат с новата Call of Duty. Играта ще бъде пусната на 28 октомври, въпреки че можете да играете бета още през септември. В тази бета версия можете също да откриете друга чисто нова карта, поставена върху автомобилна писта.

Популярна тема