Игрите със стрелба ще бъдат пуснати през 2022 г

Съдържание:

Игрите със стрелба ще бъдат пуснати през 2022 г
Игрите със стрелба ще бъдат пуснати през 2022 г
Anonim

Splatoon 3

Удобният за деца шутър Splatoon се завръща след пет години. Тази игра на Nintendo ще бъде пусната изключително на Nintendo Switch на 9 септември. Игрите на Splatoon имат оригинална концепция и по-цветен свят в сравнение с други игри със стрелба.

В Splatoon 3 вие играете като калмар или подобен на октопод герой в анимационен свят и оръжията са пълни с боя вместо с куршуми. Следователно най-известният режим на игра в игрите на Splatoon е „Turf Wars“. Основната цел в Turf Wars е да боядисате по-голямата част от арената с вашия екип като екип. Освен Turf Wars, има и няколко други режима на игра, включително кампания за един играч.

Image
Image

Overwatch 2

Overwatch е може би една от най-известните игри със стрелба, заедно с Battlefield и Call of Duty. Следователно Overwatch 2 няма да се различава много от оригиналната игра от 2016 г. Въпреки това, има редица корекции, които ще променят леко Overwatch 2 в сравнение с първата част.

Най-голямата промяна може би е, че Overwatch 2 е безплатна за игра. В допълнение, някои герои и режими на игра са претърпели някои корекции и отборът се състои от петима играчи вместо от шест. Така че Overwatch 2 ще вдъхне нов живот на играта на 4 октомври.

Image
Image

Rollerdrome

Разбира се, че ще има и няколко по-малко известни шутъри през 2022 г. Rollerdrome е един от тях. Тази игра съчетава каране на ролери със стрелба и следователно е от същия производител като скейтборд играта OlliOlli World.

Rollerdrome се развива през 2030 г. Светът е в хаос и големите компании са начело. Нов спорт е изобретен, за да разсейва обществеността: Rollerdrome. В Rollerdrome да удряте враговете си с оръжие е също толкова важно, колкото и доброто каране на ролери. Например, вие получавате куршуми, като изпълнявате трикове по добър начин. Тази оригинална игра със стрелба ще излезе скоро. Играта може да се играе от 16 август на PC, Playstation 4 и Playstation 5.

Image
Image

Call of Duty: Modern Warfare II

Разбира се, най-популярният шутър Call of Duty също получава нова версия тази година. Call of Duty: Modern Warfare II ще излезе на 28 октомври. Тази игра е продължение на рестартирането на Modern Warfare от 2019 г.

Мултиплейърът на Call of Duty: Modern Warfare II също ще се върне към същите познати режими на игра. Говори се, че дори режимът DMZ може да се играе в Modern Warfare II. Modern Warfare от разработчика Infinity Ward се завръща тази година.

Image
Image

Протоколът Callisto

Dead Space е една от най-известните хорър игри на всички времена. Сега екипът зад игрите Dead Space стартира свое собствено студио и от това се появи The Callisto Protocol.

Този шутър от трето лице се развива на мъртва луна, наречена Калисто. Като затворник на тази планета трябва да избягате от страшни извънземни, които ви преследват. Играта е много подобна на Dead Space и следователно е задължителна за феновете на тези игри. Протоколът Callisto ще бъде пуснат на 2 декември.

Популярна тема