Това е моментът, когато можете да започнете с Call of Duty Modern Warfare 2

Съдържание:

Това е моментът, когато можете да започнете с Call of Duty Modern Warfare 2
Това е моментът, когато можете да започнете с Call of Duty Modern Warfare 2
Anonim

16 септември

Първият път, когато можете да започнете с Call of Duty Modern Warfare 2 тази година, е от 16 септември до 20 септември. След това ще се проведе първият бета тест за мултиплейър режима на играта.

Този тест е ексклузивен за играчи на PlayStation 4 и 5, въпреки че Microsoft е в процес на придобиване на Activision Blizzard. Ако искате да започнете веднага от 16 септември, трябва да сте направили предварителна поръчка за Call of Duty Modern Warfare 2. Това ще бъде отворена бета версия от 18 септември, така че всички играчи на PlayStation конзоли да могат да започнат с играта.

22 септември

Следващият път, когато играчите могат да започнат с новата Call of Duty, е 22 септември. Това е вече вторият бета тест, който продължава до 26 септември. Този път тестът е само за всички платформи, така че феновете на PC, Xbox One и Xbox Series X/S също могат да опитат.

Както при първия тест, не всеки може да участва веднага. Първите два дни сървърите са запазени за играчи с ранен достъп, а от 24 септември всички играчи могат да играят играта. След това имате три дни, за да определите дали смятате, че покупката на Call of Duty Modern Warfare 2 си заслужава.

Image
Image

20 октомври

Не е изненада, че първите две опции за игра на Call of Duty Modern Warfare 2 са за мултиплейър. Не е тайна, че много играчи купуват игрите само за мултиплейър режими. Освен това бета тестът, разбира се, е важен, за да се види дали сървърите могат да се справят с всички играчи.

Новите версии на Call of Duty са просто труден пъзел за някои играчи. Със сигурност има фенове на кампаниите за един играч и това също е добър начин да овладеете механиката. Но междувременно не искате да изоставате твърде много от другите играчи, които веднага започват мултиплейъра.

Ето защо Activision Blizzard реши да даде възможност на играчите да започнат кампанията Call of Duty Modern Warfare 2 рано на 20 октомври, можете да започнете с един играч, но само ако имате предварителна поръчка цифрова версия на играта.

28 октомври

След всички тези ранни моменти преди играта, официалното издание на Call of Duty Modern Warfare 2 най-накрая е тук на 28 октомври. В този момент всички режими ще могат да се играят, от кампанията и мултиплейъра до други режими, които разработчикът Infinity Ward е добавил.

Например, играчите могат да очакват отново режим Spec Ops, който присъстваше и в предишната игра Infinity Ward. Activision Blizzard вече потвърди това. В допълнение, издателят също обяви, че това е "еволюирала" версия на Spec Ops. Какво точно означава това ще бъде обявено по-късно.

Image
Image

Повече Call of Duty на път

Call of Duty Modern Warfare 2 не е единствената игра от поредицата, която можем да очакваме тази година. Infinity Ward е доста зает, тъй като студиото работи и върху Call of Duty Warzone 2 - продължението на изключително популярния Battle Royale шутър.

Warzone 2 също е планирано да бъде пусната през 2022 г., въпреки че все още не е обявена официална дата на пускане. Версията изглежда е изтекла, защото вътрешен документ гласи, че Call of Duty Warzone 2 ще бъде пусната на 16 ноември.

Популярна тема