Xbox Game Pass семеен план в процес на разработка

Съдържание:

Xbox Game Pass семеен план в процес на разработка
Xbox Game Pass семеен план в процес на разработка
Anonim

Майкрософт вероятно може да излезе със семейния план тази година и ходът на събитията вече е изтекъл. Семейният план дава възможност на множество играчи в една и съща държава да се присъединят към семейния план, така че всеки да има достъп до услугата и всички игри в нея. Общо пет акаунта могат да бъдат групирани в един семеен план.

Всички тези потребители ще имат достъп до цялата библиотека на Xbox Game Pass в рамките на един и същ семеен план. Това прави услугата напомняща на другата услуга на Microsoft, Office 365 и Netflix също използват подобен модел. Също така не изглежда необходимо да сте действително свързани помежду си и да живеете под един покрив. На теория това е необходимо за Netflix, но досега това не е наложено.

Редица части все още са неизвестни, като например опцията за различни семейни планове или дали ще бъде пуснат само за Xbox Game Pass Ultimate, например. Тези въпроси може скоро да станат очевидни в зависимост от това кога Microsoft официално обяви новия план. Това би било сравнително бързо според Windows Central.

Image
Image

Xbox Game Pass получава нов конкурент

Новият семеен план за Xbox Game Pass изтече малко след като Sony всъщност разкри конкурент на Xbox Game Pass. PlayStation Plus е напълно обновен. От юни услугата ще получи множество планове, като двата нови плана предлагат каталог от игри на месечна цена, Най-скъпият вариант на плана, PlayStation Plus Premium, получава достъп до повечето заглавия, тъй като ви дава достъп до игри от PS1, PS2, PSP и PS3 (последната само чрез поточно предаване в облак). Абонатите на PlayStation Plus Extra ще получат достъп до игри за PS4 и PS5 от самата Sony и издатели на трети страни. Най-голямата разлика с Game Pass е, че Sony няма да направи своите игри достъпни в услугата от първия ден.

Популярна тема