Ювентус се завръща във FIFA 23

Съдържание:

Ювентус се завръща във FIFA 23
Ювентус се завръща във FIFA 23
Anonim

Футболният клуб Ювентус се завръща във ФИФА. През последните години клубът беше представляван от измисления Пиемонте Калчо, тъй като действителният лиценз на клуба беше изключително от Konami. Следователно в Pro Evolution Soccer, по-късно eFootball, можете да играете като Juventus.

Но за FIFA 23 EA има друга сделка с футболния клуб Торино. В резултат на това можете да играете отново като Ювентус под истинското му име и с истинските екипи. Сделката ще продължи няколко години, така че няма да видим Piemonte Calcio в играта в обозримо бъдеще.

FIFA 23 наскоро беше официално представена и ще бъде пусната на 30 септември. Въз основа на това, което видяхме, играта изглежда като добра крачка напред в сравнение с FIFA 22. Можете да прочетете повече впечатления в нашата визуализация на играта.

FIFA продължава като EA Sports FC

От следващата година EA вече няма да прави игри с името FIFA, тъй като компанията остави сделката с FIFA да изтече. Тази сделка щеше да струва твърде много на EA, докато в замяна имаше малко. Клубните лицензи не минават през FIFA, така че вероятно можем да видим Ювентус и в EA Sports FC.

Популярна тема